2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب داعش ، خواب دیدن روح و حرف زدن باهاش، اوممم الان زیاد یادم نیس دیگه ☹️🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

۹سال پیش خواب‌مامان مامانمو دیدم وقتی زنده بود خیلی اذیتم میکرد وقتی مرد اومدتوخوابم لخت بود ناله میکرد وبه من فحش میدادبهش گفتم مگه چیکارت کردم فحش میدی گفت بهت فحش میدم که بیای منو کتک بزنی عقده هات خالی شه قشنگ همچین خواب رو دیدم حلالش نمیکنم

خواب اکسم اونموقع ک باهاش دوست بودم خواب دیدم نشستیم داریم باهم حرف ولی اون سگ بود مثلا اندامش صورتش کلا سگ ولی من انگار برام عادی بود اصن تعجب نمیکردم 🤣🤣

یک خواب چرتی بودا

اسم کاربریم قرار 
خواب اکسم اونموقع ک باهاش دوست بودم خواب دیدم نشستیم داریم باهم حرف ولی اون سگ بود مثلا اندامش صورتش ...

فک کنم بد اخلاق بوده.چون ادمای بد اخلاق تو خواب اینجوری ظاهر میشن

۹سال پیش خواب‌مامان مامانمو دیدم وقتی زنده بود خیلی اذیتم میکرد وقتی مرد اومدتوخوابم لخت بود ناله می ...

عزیزم اون دستش از دنیا کوتاهه حق الناس خیلی بده خیلی بابتش اون دنیا آدمو عذاب میدن ...بخاطر خدا ببخشش تا خدا هم لز خطاهات گذشت کنه

اسم کاربریم قرار 

تصاوف کرده بودم..حسابی خاکوخلی شده بودم قشنگ شنوسنگوخارهای روبه رومومیدیدم.ومیدونستم دارم میمیم...وداشتم اشهدمومیگفتم...

یکی دیگهم اینکه مرده بودم...منوگذاشتنم توقبر..دوتا فرشته بودن ک معلوم نمیسدزنن یامرد..ولی لباس سفیدخییییلی زیبایی پوشیده بودن..یویشون ساکتوکم حرف فقط نگاه میکرد یکی مهربون بودوباهام حرف میزد..

ماسه تاسرقبرم وایستاده بودیم..کلی خانم چادری سرقبرم بودن یکیشون خیلی گریه میکردبعداومدن بلندش کردن ک برن..همینجورک دورمیشن فرشته مهربونه گف.‌خبببب حالادیگه تنهاشدی..ازین به بعدخودتی و حودت..به مجردتموم شدن کلامش یه دست خیلی زمختی یقه جنازه مویاهمون کفنوگرفت و بایه گرزبزرگ اهنی ک ازش اتیش میزن بیرون زد وسط سرجنازه ام ک توقبربودروحم بالای قلرایستاده بودو نگاه میکرد...در دم قبرم ازاتش زبانه کشید..پرشدازاتیش...ترسناکش اینه ک وقتی بیدارشدم سرم  حسابی دردمیکرد