2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اونو باید تو ۱۸ هفته و ۴ روز برم دیگه طاقت ندارم

دندون رو جیگر بذار😂

سن بارداریمون باهم دیگه یکیه...من باید ۱۷مرداد برم یعنی ۱۸ هفتگی....منو ینفر که سونوهاش تا حالا ردخور نداشته سونو کرده واسه همین دیگه عجله ای ندارم واسه سونو

هیچ📎
سن بارداریمون یه روز اختلاف داره     سونو ان تی نگفتن؟ سخته تحمل کنجکاوی     ...

انشاالله بسلامتی بگذرونی عزیزم،نه منو گذاشت تو خماری دکتر گفت اول میخواسم بگم دختره ولی الان نگا میکنم انگار شبیه پسره ولی بازم قطعی نیست دل نبند🤦‍♀️

با خودت در صلح و مهربونی باش...🌱🧚‍♀️
دندون رو جیگر بذار😂 سن بارداریمون باهم دیگه یکیه...من باید ۱۷مرداد برم یعنی ۱۸ هفتگی....منو ینفر ک ...

بخدا طاقت ندارم انقدم اطرافیان میپرسن کچل شدم، 

به تو احتمال چی داد 

مبارکت باشه چی دوسداری؟ 

من هردوشو دوستدارم ولی بدمم نمیاد پسر باشه اخه خودم داداش ندارم ولی از طزفی هم میدونم این دختره که واسه آدم میمونه و وفاداره

انشاالله بسلامتی بگذرونی عزیزم،نه منو گذاشت تو خماری دکتر گفت اول میخواسم بگم دختره ولی الان نگا میک ...

ممنونم,آمین و همچنین برای شما

منم دوست دارم هفته آینده برم  ولی دارم خودمو کنترل میکنم  

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

ممنونم,آمین و همچنین برای شما منم دوست دارم هفته آینده برم   ولی دارم خودمو کنترل میکنم &n ...

عزیزمم خیلی اخه هیجان داره من نمیتونم کنترل کنم دیگه