2777
2789
عنوان

یه لحظه تصور کنین واقعا تو این شرایطین..

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به عنوان کسی که تو این شرایط بودم .متاسفانه باید بگم اون زن دست از سر شوهرت برنخواهد داشت تا شما رو شکست بده...تا شما رو طلاق نده شوهرتون رو ول نمیکنه...ببخشید مجبور شدم رک و صریح بهتون بگم

اگه اینجا دعوا راه نمیفته و یه عده شروع به فحش دادن نمیکنن..باید بگم من خودم دقیقا تو این شرایط بودم ...

کدوم شرایط عزیزم؟  من که اوضاعم طوری دیگست کلا

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
چرا نمیری به شوهر زنه یا پدر مادر شوهرا بگی؟

شوهرش میدونه و کلا هیچ نقشی نداره و بی غیرته

بعدم اینکه هیچی دستم نیست الان متاسفانه، مدرکی ندارم، شماره زنه س فقط که اونم براحتی انکار میکنه😔

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

اگه شوهرتم همین سنه...باید بگم سن خیلی بدیه واسه مردا...در اوج نیاز هاشون اند...زنه ولش نمیکنه تا زندگی شمارو خراب نکنه....اون هدفش اینه شما رو بدبخت کنه و طلاق بگیری....پس تا میتونی جلوی طلاق مقاومت کن...از من گفتن بود..

من تو شرایط شما بودم ولی من جای اون زنه که بزرگتره و با شوهرتون رابطه داره و ...

هیی

شوهرش میدونه و کلا هیچ نقشی نداره و بی غیرته بعدم اینکه هیچی دستم نیست الان متاسفانه، مدرکی ندارم، ...

مهم نیس مدرک داری یا نه 

اگه مطمئنی صد درصد رابطه دارن برو به شوهرش بگو محکم و قاطع مگه میشه مرد بی غیرت باشه؟؟؟

اگه کاری نکرد برو به پدر و مادر مرده بگو برو به پدر و مادر شوهرت بگو  بگو اینارو دیدم ولی پاک کردن

بخودت بیشتر برس افتادی تو مسابقه با یه زن دیگه واسه شوهرت متاسفانه....سعی ازش برنده شی...اون زن فقط ...

اون اصلا به پای من نمیرسه،

نه قیافش، نه اندامش

فقط ج ن د...س

من با یه ج رقابت کنم که میشم بدتر از خودش ?!

اون اصلا به پای من نمیرسه، نه قیافش، نه اندامش فقط ج ن د...س من با یه ج رقابت کنم که میشم بدتر از ...

یعنی زنه الان ۴۰ سالشه؟

پیرزنه که الان راحت تر میتونی شکستش بدی...شما تازه ۲۹ سالته اول جوونی ...چجوری مخ شوهرتو زده!؟؟!!!!!