2777
2789
عنوان

خسته شدم از این جوشای کوفتی

134 بازدید | 17 پست

دوستان من نزدیک پنج شیش ماهه درگیر جوش صورت شدم از اول از پیشونیم شروع شد الان دو سه روزه داره رو گونه هام جوش میزنه

و اینکه کرم پماد...ووو استفاده کردم تاثیر چندانی نداشته

یه سریاشون هم خوبه  ولی یکی دو روز استفاده نکنم درباره جوشا برمیگرده.

اگه چیزی می‌شناسین که تاثیر داره برای از بین بردن جوش ها بهم معرفی کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صابون زدم یه مدت حتی لک هایی که دو ساله بود و با هیچی نرفته بودن رفتن 

چه صابونی ؟

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

تو یه تاپیکی گفتن صابون نمک هر روز یا یروز در میون بزن

آرایش اصلا نکن

بعد صابونم کرم مرطوب کننده بزن

میگفت بشدت خوبه و معجزه میکنه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

نه اونو نخوردم میگن عوارض داره 

اگر مشکل هورمنی یا چکاب دادی خوب بوده فقط همونه ک میت نه جوشاتو ببره اطرافیان من بیشتریا خوردن صورتا صاف 

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!

عزیزم منم مشکل تورو داشتم خداروشکر الان خیلییی خوب شده 

اول اینکه جوش ۲،۳روزه خوب نمیشه درمانش طول میکشه 

اول باید ببینی مشکل جوشان چیه مشکل هورمونی ، کبد جرب، وسایل اریشی یا هر چیز دیگه 

مشکل من برای کبد بود از اونجایی که غذاهای چرب زیاد میخوردم کبدمو بهم ریخته بود 

رفتم دکتر طب سنتی بهم چند تا قرص گیاهی داد به اضافه ی رژیم غذایی اصلاحی و حجامت 

اینارو  که انجام دادم ۵۰درصدش درست شد

بعدش هرروز صورتمو با یه صابون ملایم میشورم یل روز درمیون هم سفیداب میزنم بعدش حتما یه روغن گیاهی میزنم که پوستم خشک نشه

بعد هرروز یا لیوان شربت آبلیمو  هم میخورم 

کرم ام فقط ضد آفتاب بدون چربی میزنم 

قبلا مای میزدم خیلی چرب بود جوشامو بدتر می‌کرد 

امیدوارم بدردت بخوره❤

اگه خدا بخواد میشه 😍😘