2777
2789
عنوان

متن عقد اریایی چقدر قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3148 بازدید | 67 پست
یه سوال میشه کلا بجای عقد عربی عقد آریایی خوند؟ یعنی عربی رو نخونی

نه عقدنامه صدور نمیشه

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم عقد به هر زبانی باشه درسته حالا نمیدونم چقدر صحت داره

شما درست شنیدی چون تو خطبه عربی هم چیز خاصی نمیگه 

میگه من تو رو در برابر این پول میدمت به فلانی راضی هستی؟

همین یه جورایی خرید و فروش میششی

خیلی قشنگه الهی فدای زبان و فرهنگ پارسی شم

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

نه من شنیدم متن عقد به هر زبون خونده بشه درسته

این متن عقد آریایی برای مراسم هست تو تالار 

وگرنه برای عقد ، همه میرن محضر عقد میکنن و خطبه عربی خونده میشه 

حتی گلزار هم اول تو محضر عقد کرد بعدش فیلم عقد آریاییش رو منتشر کرد 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
هرگز متن عقد اریایی این نبوده و هیچ سند و مدرکی نیست این متن چند وقته که نوشته شده و هرگز ریشه تاری ...

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

کاش همه جا اصالت حفظ بشه.. همین پنج دقیقه که نمیشه اصالت.... اصالت رو همیشه در نظر بگیریم 

به اندازه خودمون سعی می کنیم حفظش کنیم

ولی همین ۵دقیقه هم برای زنده نگه داشتن آیین باستانی و فرهنگیمون کم نیست؛کاش همه در همین حد هم تلاش میکردن نه اینکه مسخره کنن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

کسی میتونه فقط عقد اریایی بخونه وبگه عربی فلان بهمانه

ک مهریه هم نخواد نمیشه خطبه مثلااااا اریایی(ک هیچ ریشه ای نداره)خونده بشه اما مهریه هم درنظر بگیره😐🤣

بله خیلی متنش قشنگه. ولی اصلا تاریخی نیست.وارزش معنوی نداره. 

برای کلیپ خیلی قشنگه.

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
اینجا یه عده هستن که از ایران فقط اسم و عقد اریاییشو دوست دارن ولی از لحاظ هویت ایرانو با اقامت ازبک ...

حققق👌🏻😐🤣🤣