2777
2789
عنوان

متن عقد اریایی چقدر قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3148 بازدید | 67 پست
کسی میتونه فقط عقد اریایی بخونه وبگه عربی فلان بهمانه ک مهریه هم نخواد نمیشه خطبه مثلااااا اریایی(ک ...

عزیزم اساس خطبه عقد همون مهریه ست:

انکحت موکلتی موکلی علی المهرالمعلوم

این یعنی بدون مهریه عقد نمیکنن

عقدنامه هم نداشته باشید نمی تونید باهم زندگی کنید

یعنی ما مهریه هم نخوایم مجبور میشیم به داشتن مهریه

و اینکه موقع طلاق بر اساس قوانین ما اگه مرد مهریه رو کامل پرداخت کنه میتونه زنش رو طلاق نده و موقع طلاق قشنگ خون به جگر میکنه زنش رو

مهریه فقط برای جنبه مادیش نیست؛با توجه به شرایط" مجبوریم" به داشتن مهریه متاسفانه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی تاپیکای کدوم کشورو دوست دارید هم میگن هر جایی غیر از ایران😐 ولی عوضش معتقدن اسمشون باید حتما فا ...

تکلیفشون باخودشون مشخص نیست کلا

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

عزیزم اساس خطبه عقد همون مهریه ست: انکحت موکلتی موکلی علی المهرالمعلوم این یعنی بدون مهریه عقد نمی ...

بله میدونم من منظورم عقد اریایی کسی ک معتقده ب عقد اریایی ک فقط همون عقدو‌صحیح‌میدونه نباید مهریه عربی درنظر بگیره نمیشه بگیم خطبه عربی بده امامهریش خوبه!!!!فقط جایی ک‌ بنفع ماست خوبه

نه من شنیدم متن عقد به هر زبون خونده بشه درسته

فکر نکنم

اینایی هم که میبینی عقد اریایی دارن‌(مثل گلزار و رادان)

قبلش تپ محضر عقد کردن(عربی)

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
بله میدونم من منظورم عقد اریایی کسی ک معتقده ب عقد اریایی ک فقط همون عقدو‌صحیح‌میدونه نباید مهریه عر ...

اعتقاد داشتن به تنهایی کافی نیست وقتی تا خطبه عقد خونده نشه ازلحاظ قانونی زن و شوهر محسوب نمیشن 

انتخاب مهریه برای ما از سر اجباره

برای همین خودِ من زمانی که بخوام ازدواج کنم چیزی مثل وقف مدرسه توی مناطق محروم یا تهیه جهیزیه چندتادختر نیازمند و اینجور چیزهایی رو انتخاب میکنم بجای پول و سکه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اعتقاد داشتن به تنهایی کافی نیست وقتی تا خطبه عقد خونده نشه ازلحاظ قانونی زن و شوهر محسوب نمیش ...

اتفاقا اعتقادداشتن کافیه من دختر عمه ام بشدت معتقد ب اینچیزا بود و عقد اریایی برگزار کرد خطبه عقد عربی و فقط درحضور پدرمادر خوندن فقط یک سکه و چن روزبعد عقد همونم بخشید اینه اعتقادکسی ک میگ عقد اریااایی اصالت ماست وفلان….شمارو کار ندارم اما هستن خانمایی ازاینحرفا میزن اما موقع مهریه عربی اونممم بالا و شیربها و …..همه وهمه رو طلب میکنن این درست نیست 😊کسی ک اعتقاد قلبیش براین باشه باید ازهمه جهات باشه ن وقتی ک‌ وقت منافع شخصی خودش برسه ورق برگرده

اتفاقا اعتقادداشتن کافیه من دختر عمه ام بشدت معتقد ب اینچیزا بود و عقد اریایی برگزار کرد خطبه عقد عر ...

میفهمم چی میگی عزیزم و حق داری

ولی چون از نظر قانونی حق طلاق با آقایونه مهریه کم دردسرساز میشه

اون حق طلاقی که خانوم میگیره هم فرمالیته ست و ارزش خاصی نداره متاسفانه

مثلا من یکی رو میشناسم که ۱۴سکه مهریش بود و چون با مادر همسرش مشکل داشت الان همسرش ۱۴سکه رو بهش داده و داره زجرش میده؛زن دوم گرفته و طلاقشم نمیده

درحالی که اگه مثلا ۲۰۰سکه مهرش بود این وضعش نبود

مهریه برای من هم چیز بی ارزشیه و تمایلی ندارم به داشتنش

اما باتوجه به این مسائل مجبوریم