2777
2789
عنوان

متن عقد اریایی چقدر قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3148 بازدید | 67 پست
اره مخصوصا اونجاش که میگه تو برا برگزیدم از میان این همه خوبان  خیلی خوبه😂😂😂

نمیدونم واقعا خنده دار نیست یا من خندم نمیاد

اتفاقا خیلی زیباست

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم واقعا خنده دار نیست یا من خندم نمیاد اتفاقا خیلی زیباست

من خوشم نمیاد اجرا نکردم

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !
من خوشم نمیاد اجرا نکردم

نظر شخصیتونه

ولی دلیل بر تمسخر نیست چون واقعا تمسخر آمیز نیست

و برمیگرده به هویت یه ملت

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نظر شخصیتونه ولی دلیل بر تمسخر نیست چون واقعا تمسخر آمیز نیست و برمیگرده به هویت یه ملت

باشه از شما ممنونیم که هویت ملی مارو حفظ میکنید 

سپاس

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !
باشه از شما ممنونیم که هویت ملی مارو حفظ میکنید  سپاس

تا زمانی که خودتون هویت ملی تون رو حفظ نکنید و مسخره کنید تلاش من فایده ای نداره

خواهش می کنم موفق باشید😄

یه سوال میشه کلا بجای عقد عربی عقد آریایی خوند؟ یعنی عربی رو نخونی

با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمی‌کند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم.

تا زمانی که خودتون هویت ملی تون رو حفظ نکنید و مسخره کنید تلاش من فایده ای نداره خواهش می کنم موفق ...

کاش همه جا اصالت حفظ بشه.. همین پنج دقیقه که نمیشه اصالت.... اصالت رو همیشه در نظر بگیریم