2777
2789
عنوان

شوهر غیرتی خوبه؟

424 بازدید | 53 پست

بچه ها تازگی ها میخوام برم سر کار شوهرم میگه نه نرو جامعه گرگه و فلانه و بشین تو خونه خیلی مشکل داره با کار کردن من بهش میگم خب مگه مشکلش چیه ؟میگه من کار میکنم تو دیگه براچی میخوای کار کنی و من مردارو بهتر از میشناسم و از این حرفا ... 

ولی خب منم دوست دارم برم سر کار و دستم تو جیب خدم باشه 😐

همش میگه اگه یکی بهت چپ نگا کرد چی فلان چی خیلی دید منفی داره نسبت به جامعه نمیدونم چیکار کنم😐

زندگی یک پارادوکس است، برای التیام باید صدمه ببینی، برای دوست داشتن باید شکسته شوی و برای آرامش باید هرج و مرج روبرو شوی. هرگز از هیچ تجربه ای در زندگی خود پشیمان نشوید، زیرا همیشه قرار است تعادل را برای شما به ارمغان بیاورد

این اسمش غیرت نیست ها

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

نه خوب نیست .

چون همش محدودیت ایجاد میکنه جلوی پیشرفتها رو میگیره

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این اسمش غیرت نیست ها

نمیدونم والا هرچی که هست خیلی گیره! 

زندگی یک پارادوکس است، برای التیام باید صدمه ببینی، برای دوست داشتن باید شکسته شوی و برای آرامش باید هرج و مرج روبرو شوی. هرگز از هیچ تجربه ای در زندگی خود پشیمان نشوید، زیرا همیشه قرار است تعادل را برای شما به ارمغان بیاورد

ناراحت نشی اسی ولی اسم این مریضی روحی هستش نه غیرت

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

راست میگه 

و می‌ترسه ک از دست بده و کل مردا هم تو کار فقط ی چیز رو میبینن

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

این بد دلیه ولی..خیلی بده واقن

😑واییی حالا باید چیکار کنممم؟ 

تا تعریف از غیرت چی باشه 

به نظرم حق داره وقتی نیاز ندارین نخواد کار کنی 

مگه بهت پول نمیده که میخوایی کار کنی؟

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃