2777
2789
عنوان

رابطه جنسی خشن وجدایی

1573 بازدید | 10 پست

4تاکلمه ای که هرفردکنجاکاویوبه تکاپومیندازه که پیگیری کنه. رابطه جنسی اونم ازنوع خشن. جدایی. همه عاشق این چیزاییم. آدم دلش به دردمیادتاپیک میزنی مطلب مهم میگی. احساسی. پرمحتوا. علمی. همه ازکنارش ردمبشن. اگرچهارنفرم لایک میکنن واقعاغیرتیه میگن لایک کنیم طرف ضابع نشه بازم ازاوناممنون... نه اینکه دنبال بازدیدباشه ادم ولی واقعاچرااینقدرعقبیم. فلان دانشمندمطلب علمی میزازه وفلان فاحشه عکس لختشووقتی بررسی میکنی دنبال کردن ولایک ماهادرمقابل این دوتافابل مفایسه نیست اررش دیدن عکس لختی. بحث جنسی. نظردادن به یع خانم درحال جدایی که جااب اکثراطرفوتشویق به جداییم میکنیم وازکنارمطالب علمی ومهم به راحتی وبدون توجه گذرمیکتیم. ازماست که برماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این نوع تاپیکها واسشون جذاب نیست 

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

تو این سایت خیلی آدمِ دنبال مطلب علمی وجود نداره

من یه تاپیک علمی راجبه فراموشی دوس پسر زدم هیچکی توجه نکرد

حالا یکی میخواد حرفای خاله زنکی بزنه راجبه فراموشی دوس پسر تاپیک میشه صد تا صفه

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

خب رابطه جنسی هم بخشی از زندگی یه خانم متاهله

دلیل نمیشه اگه دربارش میخونه دنبال چیزای علمی نباشه

مثلا من علاقم تو حیطه میکروکنترلرهاس

خب تو این سایت دربارش چیزی نمی بینم که😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨