2777
2789
عنوان

به نظرتون من بیمارم؟شما همچین علائمیو دیدین تو اطرافیان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 32 پست

ی چیزی بهت میگم واااقعا بهش خیلی توجه کن،منم مث همسرتم بشدت اروم و برای کاری که نکردم بارها عذرخواهی کردم،ولی واقعا این ادما از اخلاق شماکه پرخاشگری و عصبانیت دارین خطرناکتره چون ی جایی پر میشه و کلا میزارتت کنار منم این شکلیم هی کوتا میام هی کوتامیام یهو طرفو بدون حرل میزارم کنار جوری که در اخر میگه عه اینکه مشکلی نداشت 

هرچه دادم به اوحلالش باد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ته دلم خالی شد با حرفت😢

بخدا جدی دارم میگم بهت خدانکنه اصلا جدابشید ولی خودتو اصلاح کن گلم چون همسرت خیلی تحت فشاره قشنگ درکش کردم من وقت از ازدواج اولم درخولست طلاق دادم شوهرم همش هنگ بود هی میگفت چرا چطورشد تو باچی مشکل داشتی راست میگفت بیچاره من هی چشم پوشی کرده بودم ازینورم خودم لبریز شده بودم واون نفهمیده بود

هرچه دادم به اوحلالش باد
بخدا جدی دارم میگم بهت خدانکنه اصلا جدابشید ولی خودتو اصلاح کن گلم چون همسرت خیلی تحت فشاره قشنگ درک ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم.

به نظر من قسمت سختش باور اینه که مشکل دارم.شاید الان که خودم اعتراف کردم مشکل از منه حل کردنش راحت باشه

ممنونم از راهنماییت عزیزم. به نظر من قسمت سختش باور اینه که مشکل دارم.شاید الان که خودم اعتراف کردم ...

قطعا میتونی روی خودت کارکنی سخته ولی کاش ی عامل بازدارنده داشتی،من دقیق برعکس توام مث شوهرت واینم شدت عذاب اوره که تنها کسی که اذیت میکنم خودمم

هرچه دادم به اوحلالش باد
عزیزم رفتارت درست نیست ولی مردها لیاقتشون همینه بخداحاضرم شرط ببیندم اگه باهاش مثل ادم رفتارکنی یه ...

نه دیگه نباید ازون ور بوم افتاد که ... انصاف حلقه گمشده تو زندگی‌های نابرابره

ممنون میشم برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین🌹
عزیزم رفتارت درست نیست ولی مردها لیاقتشون همینه بخداحاضرم شرط ببیندم اگه باهاش مثل ادم رفتارکنی یه ...

اخه اینجوری زندگی واسه خودمم جهنم میشه.پسرم همیشه تو تنشه