2777
2789

با پسری یسال رابطه لانگ دیستنس داشتیم..دوسش داشتم دوروزه تموم شده رابطمون ..یعنی اون تموم کرد.من میتونستم بهترین رتبه ی کنکور رو بیارم و خیلی درسخون بودم ولی درگیر این رابطه ی عاطفی شدم و نتونستم بخونم و بخاطر کسی که دوسش داشتم قید کنکورمم زدم .وای نمیدونید چه حالیم دارم دیوونه میشم هیچی برام معنا نداره..اون هیچوقت نمیتونست قهر منو تحمل کنه میومد اشتی .اخه چطور دلش تنگ نمیشه ..من دو روز و نصفیه دارم روانی میشم هزار بار اومدم براش پیام نوشتم ولی پاک کردم نفرستادم ..هیچی ارومم نمیکنه منطقم شده زیر صفر .ما هر شب باهم حرف میزدیم شب که میشه دنیا رو سرم اوار میشه حس تنهاترین ادم جهان رو دارم قرار بود همین روزا همو ببینیم من خیلی ذوقشو داشتم اونم همینطور اخ پسرا خیلی نامردن خیلی💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزدیک ۴ سال رابطه لانگ داشتم قرار بود همدیگرو ببینیم خیلی ذوقشو داشتم یه شب بلاکم کرد و رفت

بی دلیل

رفت

من رفتم زیر سرم انقدر حالم بد شد

از اون شب به بعد دیگه نمیتونم وارد رابطه شم نمیتونم به جنس مخالفم اعتماد کنم

هرگز نمیتونم دوستشون داشته باشم..

یادت، مثل بوی نعنای معطر؛دل را خنک می‌کند..💚
نزدیک ۴ سال رابطه لانگ داشتم قرار بود همدیگرو ببینیم خیلی ذوقشو داشتم یه شب بلاکم کرد و رفت بی دلیل ...

اگه نمیرفت خودم هیچوقت نمیفهمیدم اینقدر دوسش دارم..اختلاف نظر زیاد داشتیم خیلی چیزا داشت که من نمیتونستم کنار بیام باهاشون ولی حس میکردم خیلی با بقیه فرق داره هیچوقت بی ادبی نکرد از خط قرمزام رد نشد زیادم ابراز احساسات نمیکرد و میگفت من با هیچکسی نبودم تا حالا ک بخام بلد باشم و بگم دوستت دارم..دو شب پیش از روی شوخی گفتم سه تومن پول احتیاج دارم میخاستم ببینم چی میگه ..میدونستم وضع مالی خوبی ندارن ولی خاستم امتحانش کنم ..گفت باشه شماره کارتتو بده گفتم فردا میدم.وقتی شب بخیر گفتیم من گرفتم خابیدم ولی اون نیم ساعت بعدش اومده بود گفته بود که روم نشد بهت بگم ندارم تو بعد از این همه مدت از من یچیز خاستی و من نتونستم برات جور کنم دیگه هم دوست ندارم باهات حرف بزنم چون باعث میشه هم از خودم خجالت بکشم هم از تو و توام جواب پیام منو نده ..نتونستم جوابشو ندم کلی بد و بیراه گفتم و در اخر گفتم که نمیبخشمش ولی هیچی نگفت و من هنوز دلم براش پر میکشه ک جواب پیاممو بده

رابطه لانگ خیلی سخته  و همین طور عجیب کسی رو که حتی یه بار از نزدیک ندیدی میشه همه چیزت 🚶🏼‍♀ ...

خیلی خیلی عجیب..من ادم بی احساسی بودم خودم باورم نمیشه اون یهو شد همه چیز من.لعنت به خودم لعنت

امیدوارم یا دوباره آشتی کنین یا هم فراموشش کنی و مهرش از دلت بره

نمیخام یه اشتباه رو دوباره تکرار کنم..که میشه حماقت.ولی خاطره هاش داره اذیتم میکنه نمیتونم فراموش کنم تو عمرم هیچوقت اینقد گریه نکرده بودم .هیچقوت چنین حسی رو نداشتم .تمام ادمای شهر رو اون ادم میبینم ..

نمیخام یه اشتباه رو دوباره تکرار کنم..که میشه حماقت.ولی خاطره هاش داره اذیتم میکنه نمیتونم فراموش کن ...

می‌دونم خیلی سخته ولی بعد یه مدت دیگه دلتنگش نمیشی و فراموشش میکنی 

من خودم یه بار کات کردم ولی الان اصلا ناراحت نیستم