2777
2789
عنوان

یلحظه خواهش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 47 پست

استرستو به بچت انتقال نده من یه بار این بلا سر خودم اومد انواع اقسام کارارو انجام دادم هرروز رو بالشی و پتو شستن کارم بود .طوری استرس داشتم که بعد از مدت طولانی شوهرم اومد کنارم بخوابه از اتاق بیرونش کردم همش فکر میکردم یا به همه انتقال میدم یااینکه بعد اینکه خوب شدم همه بازم میخان منتقل کنن بهم .خیلی احساس بدیه به مرور حساسیتت کم میشه .تنها چارش اینه هربار ارایشگاه میرید هر کدوم از اعضای خانواده یا دخترت میره بازی کنه برگشت باشونه دندونه ریز موهاشو شونه کن و لباسشو عوض کن .ولی در کل بمرور این حس بد کم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دو سال شده 😣😣😣😣من خیلی ترسو شدم دیگه نمیتونم این استرسو کنار بذارم، خواهر دیگم میگه اونا ه ...

موهاش کوتاه کوتاه کن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

استرستو به بچت انتقال نده من یه بار این بلا سر خودم اومد انواع اقسام کارارو انجام دادم هرروز رو بالش ...

ان شاء الله عزیزم کم بشه من که دیگه خیلی میترسم،

آره منم همینطور شدم الان خیلی میترسم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
الان دو سال شده 😣😣😣😣من خیلی ترسو شدم دیگه نمیتونم این استرسو کنار بذارم، خواهر دیگم میگه اونا ه ...

ب اونام بگو‌پاکسازی کنن ب روشی ک انجام دادی 

یا این روشی ک من میگم انجام بدن ک برطرف بشه 

ی سم قوی بگیرن بپاشن زیر فرش زیر تخت و همه جای مخصوصا محدوده ای ک میخوابیدن ...ک دیگ شپش خونشون لونه کرده...بعد چند روز جارو برقی بکشن و دوباره سم بپاشن

و اینکه بالشت و‌بتو‌اینا رو بشورن..ی هفته جای قبلی نخوابن برن ی اتاق دیگ یا حای دیگ

و ی شونه مخصوص شپش هست از پت شاپ ها بگیرن دندونه هاش خیلی ب هم نزدیک باشه فاصله رو‌نبینی در این حد...چون نزدیک باشه میچسبه ب تخم شپش میکنده...باز باشه فایده نداره

بعد بیان با روغن کنجد یا هرروغن دیگ سرشونو چرب کنن بعد شونه کشی کنن هر بار شونه از بالا ب پایین کامل بکشن وسطش ول نکنن برن بعدی بعد هر بار شونه میاد بیرون لای اونو تمیز کنن..چرب میشه حرکت شونه و جدا شدن راحت شپش میشه.یعنی با شونه کشی اصولی شپش نابود میشه..توحیاط انجام بدن لباسشونم بعدش عوض کنن یا چیزی بندازن دور گردنو لباس ک شپش نچسبه ب لباس دوباره بره بالا..یکی هم بیاد موها رو‌چک کنه...یعنی با چندین بار شونه کشی و چک کردن و سم پاشی خونه و شستن رویه بالشت و‌پتو مشکلش برطرف میشه...

درست شد دیگ حسابی واسه منم دعا کنید🤗

میشه یه چیزی بگین چطوری دیگه استرس این موضوع رو نگیرم

تاچند وقت استرسشو دارید حتی خوابشو میبینید..ولی الان ک دیگ شپشو میشناسید راه حلشم میدونید...گهگاهی چک کنید و ی شونه هم بخرید یعنی شامپو و سرم و بقیه چیزا دیگ نمیخاید با کمترین هزینه دوست داشتید گهگاهی شونه بکشید خیالتون راحت شه...حالا ی بار گرفتید قرار نیست همیشه بگیرید

ب اونام بگو‌پاکسازی کنن ب روشی ک انجام دادی  یا این روشی ک من میگم انجام بدن ک برطرف بشه  ...

آخه مشکل اینه چند بار مادرش بهش گفته سر دخترتو درست کن زده به سروصدا کردن...جرات داریم چیزی بگیم بهش؟

وگرنه که هزارتا راه هست، فکر کن سر بچش شپش داشته۲۰ روز رفته کیش خواهر دیگش می‌گفت وقتی از کیش اومده بود سر دخترش پر شده بود

تاچند وقت استرسشو دارید حتی خوابشو میبینید..ولی الان ک دیگ شپشو میشناسید راه حلشم میدونید...گهگاهی چ ...

وای آره خواب هم میبینم شونه هم همون اول خریدم

ب اونام بگو‌پاکسازی کنن ب روشی ک انجام دادی  یا این روشی ک من میگم انجام بدن ک برطرف بشه  ...

جدی لونه میکنن؟

اون ازون کارا نمیکنه بخواد سم بپاشه اونقدر که بی خیاله خواهر

آخه مشکل اینه چند بار مادرش بهش گفته سر دخترتو درست کن زده به سروصدا کردن...جرات داریم چیزی بگیم بهش ...

حق الناس داره ادم میدونه شپش داره و بقیه هم درگیر میکنه...اشنای ما میدونست نگفت نفر اصلیم بود..میگفت شپش نداریم ک،کل خانوادشون گرفتن عروسو داماد و بقیه بعد همینجوری خانواده هایی ک در ارتباط بودن گرفتن ...اینا خودشون۷ماه  درگیر شدن دکتر و همه جور شامپو و چیزای گیاهیم گرفتن درست نشد ک نشد،سرشون زخم شده بود از خارش،تا ما گفتیم اینکارو‌کنید تو کمتر از ۱ هفته  درست شدوگرنه کل شهرو شپشی کرده بودن😁از رفت و امدشم کم نکرده بود حداقل خودت درگیر شدی بقیه نگیرن..ی سریا نمیخان سختی ب خودشون بدن یا قبول کنن دارن

جدی لونه میکنن؟ اون ازون کارا نمیکنه بخواد سم بپاشه اونقدر که بی خیاله خواهر

زیر فرش هم میرن..با وجود اینکه میگن چند روز دور از مو باشن میمیرن، ولی بود از اونا ک راه میرن....مخصوصا جایی ک میخوابید..چرا ی سریا فک میکنن تموم شده ولی دوباره برمیگرده..چون میرن سر جای قبلی میخوابن اون رفته جای دیگ دوباره برگرده ب‌سر ادم...ی سریام دیگ خسته میشن از پاکسازی ...اونایی ک تو هفته های اول از بین میبرنش راحت ترن...چون تعدادشم کم بوده

حق الناس داره ادم میدونه شپش داره و بقیه هم درگیر میکنه...اشنای ما میدونست نگفت نفر اصلیم بود..میگفت ...

بخدا حق الناسه، روش شما همچی تمومه فقط کافیه یه هفته انجام بده که نمیده بعضیا تن پرورن خواهر