2777
2789
عنوان

یلحظه خواهش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 47 پست
چند وقت دیگ عادی میشه حالا تا چند ماه استرس داری ...دیگ روششو میدونی مشکلی نیست...هی چک کنی حله😉

ممنونم دوست خوبم ان شاء الله هرچی از خدا میخوای به حق این ماه عزیز خدا حاجت دلتو به بهترین نحو بده یکم آروم گرفتم باهاتون حرف زدم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
بخدا حق الناسه، روش شما همچی تمومه فقط کافیه یه هفته انجام بده که نمیده بعضیا تن پرورن خواهر

اره این شیمیایی هم نداره یعنی همش با ی شونه کشی برطرف میشه...الکی میگن شامپو و فلان ...فقط همت میخاد دیگ😀تو چند روز کامل از بین میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر فرش هم میرن..با وجود اینکه میگن چند روز دور از مو باشن میمیرن، ولی بود از اونا ک راه میرن....مخص ...

آره منم که دیدم تازه تازه بودن هنوز تخم بودن که متوجه شدم، تماااااااام زندگیمو بردم زیر آبجوش سرکه اتو جاروبرقی، در روز دوبار میرفتیم حمام شامپو می‌زدیم باز میومدم چرب میکردیم کلاه رنگ میذاشتم برای خودم،حالا خودم نداشتم ولی ممکن بود بگیرم

اره این شیمیایی هم نداره یعنی همش با ی شونه کشی برطرف میشه...الکی میگن شامپو و فلان ...فقط همت میخاد ...

شامپو کنار بقیه کارا وگرنه اینم فقط شامپو میزنه از بین نمیبره

شامپو کنار بقیه کارا وگرنه اینم فقط شامپو میزنه از بین نمیبره

اصلا شامپو هیچ اثری نداره فقط اسمش ضد شپش...فقط شونه کشی ک میکنده میارش پایین...بقیه فکر میکنن کار شامپو بوده😀

خوبه زود تمومش کردید و متوجه شدید...روزای اول نابودش کردید...

آره خیلی ریز بودن شوهرم می‌گفت خوب دیدی اینارو وگرنه معلوم نیست چی میشد

اصلا شامپو هیچ اثری نداره فقط اسمش ضد شپش...فقط شونه کشی ک میکنده میارش پایین...بقیه فکر میکنن کار ش ...

آره واقعا شونه کشی خیلی مهمه من می‌بردم بچمو حموم شامپو لطیفه هم خوبه سر میکنه با همون شونه ریز شونه میکردم،رنگ انگشتی داشتم میبردمش حموم میگفتم طوطو بکش سرگرمش میکردم و سرشو فقط شونه میکشیدم بعدم آب میریختم