بچهها من تقریباً یه ماه بیشتر متوجه شدم سر دخترم شپش داره تاپیک هم زدم ، من به لطف خدا تونستم سر یه هفته سر دخترمو پاک کنم بخدا بچهها نمیدونین چقدر گریه کردم الان استرسش برام مونده هرجا میرم میترسم میگم نکنه خدای نکرده دوباره بچم بگیره ،اخه میره قاطی بچهها و بازی میکنه سه سالشه ،هروقت میرم بیرون با لباسامون میریم حمام بخدا هلاک شدم، چیکار کنم مثل قبل باشم استرس نگیرم،دیشب رفتم مسجد اصلا نشد عزاداری گوش کنم همش فکرم همین موضوع بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوش چیز خاصی نیست و قابل درمان نگرانی نداره فقط حواست جمع تر باشه وگرنه نمیخواد انقدر وسواسی باشی ...
بخدا گلم من اگه بگم تو همون موقع تمام زندگیمو بردم زیر آبجوش و اتو باور میکنی؟ تا ده روز هیچ جا نرفتم خونه مامانم حتی،خیلی گریه کردم حالم بد بود،الان میترسم باز....
الان دو سال شده 😣😣😣😣من خیلی ترسو شدم دیگه نمیتونم این استرسو کنار بذارم، خواهر دیگم میگه اونا ه ...
به نظرم بزرگتراشون خیییلی کوتاهی می کنن چون شپش چیزی نیست که با رسیدگی نره فقط رسیدگی می خواد یک هفته تا 10کاملا پاک میشه اگر رسیدگی می کنی و تمیزی خودتو بچتو وسواسی نکن زجر نده چون برات مهم نمی مونه فقط بیخیال باش