2777
2789
عنوان

یلحظه خواهش میکنم بیاین

416 بازدید | 47 پست

بچه‌ها من تقریباً یه ماه بیشتر متوجه شدم سر دخترم شپش داره تاپیک هم زدم ، من به لطف خدا تونستم سر یه هفته سر دخترمو پاک کنم بخدا بچه‌ها نمیدونین چقدر گریه کردم الان استرسش برام مونده هرجا میرم میترسم میگم نکنه خدای نکرده دوباره بچم بگیره ،اخه می‌ره قاطی بچه‌ها و بازی میکنه سه سالشه ،هروقت میرم بیرون با لباسامون میریم حمام بخدا هلاک شدم، چیکار کنم مثل قبل باشم استرس نگیرم،دیشب رفتم مسجد اصلا نشد عزاداری گوش کنم همش فکرم همین موضوع بود

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوش چیز خاصی نیست و قابل درمان نگرانی نداره فقط حواست جمع تر باشه وگرنه نمیخواد انقدر وسواسی باشی ...

بخدا گلم من اگه بگم تو همون موقع تمام زندگیمو بردم زیر آبجوش و اتو باور میکنی؟ تا ده روز هیچ جا نرفتم خونه مامانم حتی،خیلی گریه کردم حالم بد بود،الان میترسم باز....

وسواس گرفتی بابا ادامش نده مرتب بچه رو چک کن ملافه و لباس هارم بشور رفت و آمدهای شدید باعث میشه ببین ...

دختر ابجیم سر بچش داره الان نزدیک دو ساله، من دیگه پامو خونشون نذاشتم و نمیذارم

شپش چیز خاصی نیست و قابل درمان نگرانی نداره فقط حواست جمع تر باشه وگرنه نمیخواد انقدر وسواسی باشی ...

دختر ابجیم سر بچش داره الان دوساله، دختر من از اون گرفت

هر کی هم باهاشون در ارتباط می گیره الان بعد دوسال هنوز رفع نکردن؟چه بد 

الان دو سال شده 😣😣😣😣من خیلی ترسو شدم دیگه نمیتونم این استرسو کنار بذارم،

خواهر دیگم میگه اونا همشون دارن

هر کی هم باهاشون در ارتباط می گیره الان بعد دوسال هنوز رفع نکردن؟چه بد 

هی می‌ره موهای خودشو دخترشو کوتاه می‌کنه و شامپو میزنه،خب تا وقتی لباسا ملافه ها و اسباب بازیا تمیز نشن که فایده نداره

خاهرم کوچولو بود از مهدکودک گرفته بود منم دچارش شده بودم،یه شامپو مخصوص شپش مامانم گرفت با یکی دوبار زدن اوکی شدیم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خاهرم کوچولو بود از مهدکودک گرفته بود منم دچارش شده بودم،یه شامپو مخصوص همین،مامانم گرفت با یکی دوبا ...

شاید من وسواس گرفتم، دختر ابجیم هم ازون شامپو میخره اما فایده نداره

الان دو سال شده 😣😣😣😣من خیلی ترسو شدم دیگه نمیتونم این استرسو کنار بذارم، خواهر دیگم میگه اونا ه ...

به نظرم بزرگتراشون خیییلی کوتاهی می کنن چون شپش چیزی نیست که با رسیدگی نره فقط رسیدگی می خواد یک هفته تا 10کاملا پاک میشه اگر رسیدگی می کنی و تمیزی خودتو بچتو وسواسی نکن زجر نده چون برات مهم نمی مونه فقط بیخیال باش

شاید من وسواس گرفتم، دختر ابجیم هم ازون شامپو میخره اما فایده نداره

فک کنم برا منو خاهرم اوایلش بود زود خلاص شدیم،خیلی بد بود خارشش

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..