2777
2789

اینو تازه تویه تاپیک تعریف کردم گفتم بیام برا شما بگم تا شما هم بگید 

من قدم کوتاه ۱۶۰اینا هست این در حالیه که اکثر دخترای فامیل ۱۷۵اینا هستن

تویه جمع فامیلی فوق العاده شلوغ بودیم یعنی از این مهمونیا که چندتا خاندان هستن 

شوهر خاله ی بابام اومد حرف بزنه همه هم مثن به احترامش سکوت کرده بودن 

گفت فلانی اگه چرا تو روز به روز قد کوتاه تر میشی فلانی رو نگا چه قدی داره.

منم ریلکس و با لبخند گفتم عمو قد که چیزی نیست

من آدم میشناسم شصت سالشه روز به روز خر تر و نفهم تر میشه 🤣

ببین کل فامیل بهم گفتن چرا مرد رو کوچیک کردی و احترام نزاشتی

منم با صدای بلند میگفتم دوست داشتم بزرگی حرمت داره خودش باید نگه می‌داشت🤣🤏

دیگه هم کسی تیکه ی این مورد رو بهم نپروند 

یکی دیگه هم یادم اومد 

من یه نامزدی داشتم که بنده خدا خیلی پسر خفنی بود ولی سلیقه من نبود جدا شدم 

فامیل دور مامانم برگشت گفت خجالت نکشیدی جدا شدی خجالت نکشیدی پسر به اون خوبی رو رد کردی و همه رو سر شکسته کردی آخه چرا عقل و شعور نداری اگه میومدن برا دخترای من حتما میدادم آخه مشکل این پسر چی بود 

منم گفتم

پسره مشکلی نداشت اتفاقا خوبم بود ولی شنیده بود که یکی از فامیلام با شوهر خواهر خودش دوست بوده تیکه اینو بهم مینداخت(دختر خودشو میگفتم 🤣)

زنه خفه شد به اون نام و نشون و بعد اون کسی جرئت نکرد بهم چیزی بگه

در حال کاهش وزن🥲

حاضر جوابی هام در لحضه 

یادم نمیمونه یعنی آنقدر درگیر نمیشم

سس ماس🚶🏿‍♀️😂 ولی دلم برا طرف میسوزه  ولی اگ جواب ندم انگار یه چی تو گلوم گیر کرده

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حاضر جوابی هام در لحضه  یادم نمیمونه یعنی آنقدر درگیر نمیشم سس ماس🚶🏿‍♀️😂 ولی دلم ...

منم واقعا بی ادبی نمیکنم 

ولی هرجا خیلی دیگه اذیت بشم جوابی میدم اون سرش ناپیدا🤣

در حال کاهش وزن🥲

برا منم دعاکنید قدرت بگیرم جواب بدم پر ازکینه هستم

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
یکی بم گف یکیو میارم بالا سرتا گفتم مثلا چ💩 میخواد بخورع دخترع امد گف ھمونی ک ت نتونستی منم گفتم خب ...

منم مشابه اینو داشتم 

گفت تو گوه نخور گفتم تو بیا اینو بخور 🤣

بدبخت وسط دعوا مرده بود از خنده

در حال کاهش وزن🥲

عزیزم خیلیه 😂😂

مثلا مامانم میگه این کارو نکن من ددم و فامیلام بعدم با دستم تفنگ درست نیکنم میزارم رو شقیقم 😝😝😂

مامان جونم گف رستواران فلان ۱۲۰ نفر چقدر درمیاد؟

گفتم میخواین مهمونی بدین؟

گف نه میخوام بدونم

منم گفتم بابا ۱۲۳ نفر چقد درمیاد میخوام بدونم😝😂😂

دعا نمی‌خواد  تمرین و جرئت میخواد  باور کن اگه به خودت جرئت بدی که میتونی جواب بدی حل می ...

آره موافقم 

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»