2777
2789
عنوان

کی مثل من دوسداره

204 بازدید | 24 پست

من بخانواده ام  خیلی وابسته ام 

خیلی دوسشون  دارم وبفکرشونم 

دلم  میخواد همیشه  پیششون باشم  یا  حداقل  وقتی  بشوهرم  بگم  منو ببر خونه پدرم  تو قیافه نره  

با استرس  میزم  با استرس  برمیگردم 

الان یه  مدت حالت  قهر  اومدم بخاطر  اینکاراش  فردا میخوام  برگردم  همش  ناراحت  وکلافه ام  واسترسی یعنی  تا فردا هزاربار  استرسی میشم 

همه  شوهرا  با رفتن  خانوماشون ب خونه پدرشون  تو قیافه میرن ؟یا  این مشکلو  فقط من دارم ؟؟

يه لجباز مهربون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن من دوس داره برم ولی چون ازنظرفرهنگیباخونواد تفاوت داره نمیبرمش خودم میرم واین عذابم میده🥺🥺منم همش تو فکرخونوادمم اینخیلی بده با بندبندوجوددرکت کردم

هرچه دادم به اوحلالش باد
چرا استرس داری؟ چرا ناراحت میشه؟

تا اسم  خانوادم  رو بیارم  تو  قیافه میره  مشخصه  دوس نداره  برم  

یبارم  با مادرم  رفتم  ارایشگا  هی  زنگ  میزد کی  میای  

ولی  یک مدت  بعدش  با  ابجیش  رفتم  صبح  عصر  برگشتم   با  روی  باز  وخندون  بود 

بدم  میاد  از چاپلوس  بودنش  برا  خانوادش  ولی  مرد  بودنش  واس من وخانوادم 

يه لجباز مهربون
ن من دوس داره برم ولی چون ازنظرفرهنگیباخونواد تفاوت داره نمیبرمش خودم میرم واین عذابم میده🥺🥺منم هم ...

اره  منم  تفاوت  داریم  باهم  💔خیلی  پشیمونم  از  ازدواجم  کاش  مجرد میموندم  

يه لجباز مهربون