2777
2789
عنوان

دردهای بالای کمر و یا گرده

253 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها

ده روز پیش یه ماشین از پشت با سرعت زیاد به پشت ماشبن ما زد اولش دردی نداشتم فقط همون لحظه تصادف حرکت ماهیچه ها با سمت بالا پایین را تو کمرم حس کردم

الان دردهای مزمن بالای کمر یا همون گرده دارم میگیره ول میکنه الان سه هفته است درد بیچارم کرده 

رفتم دکتر بدتر مهره ی گردنم را جوری فشار داد که احساس میکنم شکسته انقدر درد دارم 

ممکنه در اثر اون ضربه جابه جایی مهره یا دیسک اتفاق افتاده باشه

من خارج از کشورم اینجا دکتر رفتن و عکس و ام ار ای خیلی پروسه ی طولانیه همش نگرانم که نکنه اتفاق بدی افتاده باشه اگه میتونین راهنماییم کنین

معلم کمک های اولیه که ۴۰سال پرستار بود میگفت تو این تصادفا پیش میاد مهره و استخون تکون بخوره بشکنه مو برداره 

چندروز استراحت کن پتو و دشتک بنداز زیرت دست به چیزی نزن ببین بهتر میشی 

دکتر بری خیلی بهتره ولی بازم باید استراحت کنی باعکس انداختن مشخص میشه کرم و پماد بزن گرم نگهش دار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلم کمک های اولیه که ۴۰سال پرستار بود میگفت تو این تصادفا پیش میاد مهره و استخون تکون بخوره بشکنه م ...

ممنون الان برام نوبت عکس نوشتن دوهفته باید تو نوبت باشم سیستم پزشکی افتضاحه😔

ممنون الان برام نوبت عکس نوشتن دوهفته باید تو نوبت باشم سیستم پزشکی افتضاحه😔

ان شا ٕالله زودتر خوب شی تو این مدت استراحت کن روغن زیتون مالشی روغن سیاه دانه اینا بزن  اره شنیدم یه سری کشورا هزینه خیلی زیادی دارن واسه درمان نوبت گرفتن و رسیدگی شونم طول میکشه حالا نمیدونم