2777
2789

دو طبقه ویلایی هستیم .ما طبقه پایین میشینیم..همسایه دیگمون بالا... خانوم همسایه بهم زنگ زد با اه و ناله که من از پله ها افتادم و دستم ضرب دیده ..اگه همسرت هست بریم بیمارستان(همسر من پرستاری خونده,)منم گفتم نه ایشون نیستند و  بعد نیم ساعت همسرم اومد و بهشون که گفتم گفت برو بالا ببین خانومش چطوره...(من مامام)..بهش گفتم بیا خودت برو چک کن گفت نه ..همسرش نیست زشته 

منم رفتم دیدم دستش یکم کبود هست و بررسی کردم اختمال دادم یا کبودگی هست یا کشیدگی تاندون

گفتم عکس حتما بگیر وو هی میگفت میلرزم و به همسرم گفتم دستگاه فشارو بیاره بالا...

همسرم هم اومد بالا و‌دست این خانومو گرفت و چک کرد ...من زیاد دیدم که کمک میکنه وقتی خانومی مریض میشه و از من کاری برنمیاد ولی این دفعه وقتی ختی حرف میزد دست خانوم رو ول نمیکرد

بزارین بقیشم بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد این خانوم گیر داد که النگو های دستمو باید در بیارم و همسرم به الگو ها دست زد دوبارع.

منم وقتی برای خانوم باند گذاشتم..اومدم پایین با همسرم دعوا کردم که وقتی کارت تمام شد چرا دست به دست با خانوم بودی و النگوهاشو دست زدی ...اونم گفت بخدا حواسم نبود و  النگوهاشو هم نگاه کردم که ببینم رد میشه از دستش یا نه

خانومه همیشه خدا منو میبینه یاد درداش میفته..

من پام درد میکنع ...من سیاتیک دارم ..و... عصابم داغونه..اومدم قهر توی اتاق ...ختی نیامد که منو ببینه..همسرم هم خوابیده...و بهش غذا هم نداذم...

حواسش نبوده تو باید خانم رو با اسنپ راهی بیمارستان میکردی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بعد این خانوم گیر داد که النگو های دستمو باید در بیارم و همسرم به الگو ها دست زد دوبارع. منم وقتی ب ...

ناراحتیت بیجاس...خب کارشه ..باید دست بزنه ببینه چی شده....بعدم خودت گفتی بیاد ..میدونستی که باید دست بزنه تا متوجه بشه..حساس بودی نباید میگفتی...بعدم میگی پرستاره هزارتا از این چیزا دیده تو بیمارستان..پس بیخیال 

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)