2777
2789
عنوان

کسی هست پسر شناس باشه

111 بازدید | 13 پست

ب نظرتون پسری ک عاشق یه دختری هست، اگه یدختر خیلی خوشگل تر میبینه واقعا پیش خودش میگه کی خوشگل تره، واقعیتو میبینه یا عشقشو خوشگل تر میدونه

ی پسری هست ادعا داره منو دوس داره و من ب شدت اعتماد ب نفسم پایینه همیشه حس میکنم ی روز پشیمون میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا نامزد(د.پ) منم میگفت با اینکه ممکنه کلی دختر خوشگل تر و اینا ببینم اما بازم تورو خیلی بیشتر از اینا دوس دارم ،ولی تا رفت تهران روز سومش باهام سرد شد 😑😂🤣 البته ما سر کلی موضوع دیگه هم اختلاف داشتیم 

چجور پسری باید باشه که بتونم ب عشقش اعتماد کنم؟

خوب باید زمان بگذره تا بشناسیش 

بعضی پسرها هول هستن و مدام از دخترها خسته میشن 

البته ۹۰ درصدشون این طورین که تا یه دختری که خوششون اومده رو به دست نیارن همه اش تو تقلا هستن ، ولی وقتی به دستش آوردن و خیالشون راحت شد اوم وقت اگر عاشق دختره نباشن یا هوس باز باشن بهش خیانت کنن 

و این مساله رو هیچ چی معلوم نمی کنه مگر شناخت طی زمان

خوب باید زمان بگذره تا بشناسیش  بعضی پسرها هول هستن و مدام از دخترها خسته میشن  البته ۹۰ ...

این اقا از بچگی رفتاراش اینو میرسوند حالا هم ک بزرگ شده با پروفایل حرفاشو میزنه یا مدام میره سراغ منو از دوستم میگیره

من میخوام کم کم باهاش وارد رابطع شم ک بشناسمش و بفهمم واقعا حرفش چیه ، ازینکه اینهمه سال داره اسم منو میاره حس میکنم هول نباشه و وفا دار باشه ولی بازم میترسم ی روز نظرش تغییر کنه یا اصلا ازین میترسم همه این ابراز علاقه ها جدی نباشه و من فقط ی سرگرمی باشم، سردرد گرفتم از بس فکر کردم😓