2777
2789
عنوان

شوهرم منو دکتر نمیبره

1541 بازدید | 14 پست

سلام شب بخیر ما ۵ ساله ازدواج کردیم معدم به شدتتتتت مشکل داره زندگیمو فلج کرده اما کلا آدم دکتر برویی نیستم اینو گفتم که فک نکنید هر روز دکترم. تا جایی که بتونم مشکلاتمو با دارو گیاهی حل میکنم این ۵ سال یکبار کلا رفتم دکتر با شوهرم. اما خواهر و مادر همسرم برعکس الکی میرن دکتر و تا هفته ای حداقل دوتا سرم نزنن نمیشه که این به من ربطی نداره. الان مشکلم اینه جندباااار مریض شدم سرمای شدید خوردم همسرم حالت تعارف و الکی میگه بریم دکتر منم اولش گفتم نه بعد ک حالم بد شده گفتم بریم دعوامون شده. الآنم دعوامون شد شدید سرما خوردم مریضم از تنگی نفس می‌خوام خفه شم دیشب گفت بریم دکتر گفتم بریم گفت باشه دو ساعت دیگه میریم و خوابید و بیدارشم کردم محل نداد. امشبم بعد اینکه من گریه کردم گفت پاشو بریم ک من نرفتم و اون خوابید

خسیس نیست هوامو هم داره غذا و سوپ برام میخره جوشونده میده نمیدونم چرا هربار وقتی مریضم دعوامون میشه 

فردا خودم پاشم برم دکتر؟ تا بفهمه حالم بده و مثل خواهرش فیلم بازی نمیکنم. خواهرش همیشه حالش توپه اما تا شوهرشو میبینه خودشو میندازه هر روز میبرتش دکتر و میوه و سرم و....

خدایا شکرت… شکرت شکرت و هزاربار شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم ماشین دارم شاغلم حرفم دکتر رفتن نیست اون توجه هست که چرا دکتر نمیبره منو هیچوقت.  بخاطر همین هیچوقت به بچه دار شدن فکر نکردم میگم هوامو نداره تو بدحالیام. کلا حسن منفی میشه فکر میکنم تکیه گاه نیست

عزیزم شما با این حالت حتما باید سرم بزنی و اون وظیفشه ببرتت ینی چ ک تعارف کرد.من معدم درد بگیره میفتم زمین از درد شما چطوری تحمل کردی پنج سال.وظیفشه خرجتو بده خوراک پوشاک مسکن دکتر سفر

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
عزیزم شما با این حالت حتما باید سرم بزنی و اون وظیفشه ببرتت ینی چ ک تعارف کرد.من معدم درد بگیره میفت ...

من بخاطر معدم انقد اذیتم که بوده حتی یک هفته فقط آب خوردم وزنم ۴۰ کیلو. خودمم برای سلامتیم ارزش قائل نیستم و دنبالش نرفتم اما الان اصلا معده هیچی اون خوبه سرماخوردم. معده رو به چشم نمی‌بینه باور کنه سرماخوردگی رو ک میبینن سرفه هامو ک می‌شنوه. اما جوری رفتار می‌کنه انگار من دارم ادای مریضارو درمیارم

من بخاطر معدم انقد اذیتم که بوده حتی یک هفته فقط آب خوردم وزنم ۴۰ کیلو. خودمم برای سلامتیم ارزش قائل ...

من سرما ک میخورم از جام نمیتونم تکون بخورم آبریزش چشم دارم بشدت زنگ میزنم یا میگه با خواهرت برو یا اگه خونه باشه میگم حالم بده حتی راهم نمیتونم برم خودش میبره ولی از دکتر ک میاییم میره تو خودش ک فک کنم بخاطر مخارجشه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
من سرما ک میخورم از جام نمیتونم تکون بخورم آبریزش چشم دارم بشدت زنگ میزنم یا میگه با خواهرت برو یا ا ...

من اصلا نمیدونم مشکلش چیه چون ده برابر پول دکتر رو برام سوپ و غذا میخره تحویلم میگیره اما دکتر نمیبره و تا حرف دکترمیشه یه جوری حرف میزنه انگار من دارم ادا درمیارم. حالا الان می‌خوام پاشم برم درمانگاه ترجیحا یکم ایجاد صدا میکنم که بیدار شه بلکه خجالت بکشه

من اصلا نمیدونم مشکلش چیه چون ده برابر پول دکتر رو برام سوپ و غذا میخره تحویلم میگیره اما دکتر نمیبر ...

عزیزم مراقب خودت باش مردا اصن ب ما زنا اهمیت نمیدن تو خودت باید واسه خودت ارزش قائل باشی ک اونم ارزش بزاره واست

عزیزم مراقب خودت باش مردا اصن ب ما زنا اهمیت نمیدن تو خودت باید واسه خودت ارزش قائل باشی ک اونم ارزش ...

آره امشب تصمیم گرفتم دنبال معدمم برم ببینم چمه الآنم دارم لباس می‌پوشم برم. مرسی که صحبت کردی باهام عزیزم 

آره امشب تصمیم گرفتم دنبال معدمم برم ببینم چمه الآنم دارم لباس می‌پوشم برم. مرسی که صحبت کردی ...

خواهش میکنم امیدوارم زود خوب بشی.مشکل معدت هم جدی نباشه