2777
2789

رای من از دیوان اومد یکماه یاددوماه بعد اینکه اونجا رسید رای صادر شد من از طریق سامانه ابلاغ پیگیری میکردم رای اونجا دیدم اما هنوز ابلاغ نشد پنج ماهی تا ابلاغ طول کشید

اللهم عجل الولیک الفرج ❤
رای من از دیوان اومد یکماه یاددوماه بعد اینکه اونجا رسید رای صادر شد من از طریق سامانه ابلاغ پیگیری ...

عزیزم توروخدا رای شما چی بود؟؟ من رای طلاق دادگاه بدوی و تجدید نظر  به نفعم شد ، دیوان هم همونه؟؟ شما چطور شد؟؟

خدایا تو بساز ، تو بسازی قشنگتره...🦋🫠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم توروخدا رای شما چی بود؟؟ من رای طلاق دادگاه بدوی و تجدید نظر  به نفعم شد ، دیوان هم همونه ...

اره بنفعت میاد اگر لایحه قابلی نزده باشه یا ادعای محکمی نداشته باشه 

اللهم عجل الولیک الفرج ❤
عزیزم توروخدا رای شما چی بود؟؟ من رای طلاق دادگاه بدوی و تجدید نظر  به نفعم شد ، دیوان هم همونه ...

کاملا حالتو درک میکنم من اینقدر التماس کردم جای مهریه طلاق بده اما میگفت نه مهریه میدم نه طلاق بعد ۵ سال پله ها رو رفتن از دیوان رای بنفعم اومد و نیازی نبود اونم بیاد شش سال میگذره و پرونده مهریم بازه اما من اقدامی نکردم واگذارش اول به خودش بعدم به خدا

اللهم عجل الولیک الفرج ❤

من هر روز تو سامانه بودم برو قسمت جزییات پرونده اونجا شماره پروندتو میخا من از روش عکس گرفتم به همه نشون میدادم معنی کلمش نمیدونستم نوشته بود رای صادره از دادگاه تجدید نظر ابرا شد اول ترسیدم بعد متوجه شدم یعنی تایید شده

اللهم عجل الولیک الفرج ❤
من هر روز تو سامانه بودم برو قسمت جزییات پرونده اونجا شماره پروندتو میخا من از روش عکس گرفتم به همه ...

بخدا من ۲۴ ساعت تو اون سامانه هستم ، شعبه چند بودی شما؟

من مهریه م ۴ سکه بود ازش گرفتم لایحه زده ب دیوان مهریه پس بده

دیوان به ریشش میخنده یک ذره استرس نداشته باشه رای بنفعته دیوان اگه میخاست حرف این صورت نشسته ها بخوره دیوان نبود عزیزم اونا عمرا رای دادگاه بدوی و تجدید نمیشکنن الا به ادله بسیاااار محکم که اینا اگه داشتن تو دادگاههای قبل ارایه میدادن 😆🌹

اللهم عجل الولیک الفرج ❤
دیوان به ریشش میخنده یک ذره استرس نداشته باشه رای بنفعته دیوان اگه میخاست حرف این صورت نشسته ها بخور ...

خیلی ممنونم عزیز دلم واسه حرفات ، انشالله حاجت روا بشی عزیزم