2777
2789

بسته اینترنت نخر

دیلیت اکانت بزن 

یه برنامه‌هایی هستن گوشی رو تو زمان مشخصی قفل می‌کنن به تا زمانش نگذره نمیتونی بازش ‌کنی از اینا نصب کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بسته اینترنت نخر دیلیت اکانت بزن  یه برنامه‌هایی هستن گوشی رو تو زمان مشخصی قفل می‌کنن به تا ...

نمیتونم یدفه اینترنت نگیرم. اما میتونم این که تموم شد دفعه بعد بسته صبحانت بگیرم، ۶ صبح تا ۱۲ ظهره.

اینجا هم میشه دیلیت اکانت زد؟

برنامه که گفتی هم خوبه عزیزم. ممنون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم یدفه اینترنت نگیرم. اما میتونم این که تموم شد دفعه بعد بسته صبحانت بگیرم، ۶ صبح تا ۱۲ ظهره. ...

اره اینترنت با محدودیت هم خوبه

اینجا نمیدونم فکر نکنم

میتونی از نی‌نی‌یارها بخوای تعلیقت کنن البته اگه بخوای

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اره اینترنت با محدودیت هم خوبه اینجا نمیدونم فکر نکنم میتونی از نی‌نی‌یارها بخوای تعلیقت کنن البته ...

اگر تعلیق بشم دیگه نمیتونم با این سیمکارتم اینجا عضو بشم؟

اگر تعلیق بشم دیگه نمیتونم با این سیمکارتم اینجا عضو بشم؟

از طریق تماس با ما میتونی بگی برگردونن اما نمیدونم واقعا همه رو برمیگردونن یا نه

ممنون از راهنماییت

خواهش می‌کنم