2777
2789

دارم دیوونه میشم بخدا

فردا ازمون دارم

تو نینی سایت خوندم ی سری افراد سال های قبل گفته تایپک زدن و گفتن اگه ترازت خوب بشه اصلا دیگه کاری با وضعیت جسمانیت ندارن

از اون طرف تو ی کانال کنکور دیدم نوشته کنکور اصلا ضریبش 1 و ازمون عملی ضریبش 12 سردرگمم که کدومش درسته و حقیقت داره😔

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز ازمون دادم سوالی داشتی بپرس

واااای خدایا شکرتتتت بالاخره یکی پیدا شد

لباس چی پوشیدی امروز

تو پزشکی چه چیزایی رو بررسی کردن

خوندم که خیلیارو تو پزشکی الکی رد میکنن درسته 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
من پارسال آزمون دادم و کلا شهر ما دبیر تربیت بدنی نمی‌خواست  کلا ظرفیتشون خیلی پایینه بنظرم خی ...

جدی

از بچگی علاقه داشتم خیلی حیف میشه که

من منطقه سه ام یعنی تاثیر نداره که ظرفیتش بیشتر باشع

من چندسال پیش قبول شدم این رشته رو سوالی داری بپرس بگم

الان یعنی دارین فرهنگیان میخونید

بعد شرط معدل داره؟

واااای خدایا شکرتتتت بالاخره یکی پیدا شد لباس چی پوشیدی امروز تو پزشکی چه چیزایی رو بررسی کردن خو ...

هر چی دلت بخاد میتونی بپوشی، من یه ست کراپ و شلوار اسلش پوشیدم. معاینات پزشکی کامل انجام میدن. 

فشار خون ـ معاینه چشم ـ قد و وزن ـ تعادل که باید روی پنجه پا وایسی هم با چشم باز هم بسته برای من خیییلی سخت بود. ـ معاینه بدن لباساتا باید در بیاری به جز لباس زیر. 

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚

بعد گفتن فرهنگیان شرط معدلش برا تجربیا و ریاضیا 14 هست

یعنی اگه تو کنکور فرهنگیان مجاز شن ولی زیر 14 باشن تو مصاحبه رد میشن

شامل تربیت بدنی فرهنگیانم میشه این؟

نه اتفاقا هرچی شهر کوچکی تر باشه ظرفیتش کمتر میشه انشالله که شهر شما ظرفیت داشته باشه

انشالله 

دقیقه به دقیقه دارم نا امید تر میشم و استرس بیشتری میگیرم😥

تموم کردم آره ولی معدل بالایی نمیخواد فک کنم بالای۱۵هس

الان شاغلید؟