2777
2789
عنوان

خانما ببینین من حق دارم‌😔

249 بازدید | 16 پست

با خواهر شوهرم قهرم‌.با خانواده شوهر رفتم مشهد😑شب اخر ک رفتم اتاق وسایلمو جمع کنم رفتم ک اتاق خواهرشوهرم چراغ خاموش کرد بعد به شوهرم گفتم از حال روشن کرد .دختره باز خاموش کرد هیجی نگفتم اومدم حال ک برم حرم از اقا خداحافظی کنم .شوهرم‌رفت پایین از ماشین وسایل بیاره .پدرشوهرم رف اتاق خواهرشوهرم صداشو برد بالا ک الاغ چراغ روشن میکنه نمیفهمه بچه خوابه نفهمه تو بیرون عینک افتابی میزنه نمیتونه تو تاریکی جمع کنه !خیلی ناراحت شدم پدرشوهرم گف ک همتون وسایل جمع میکنین فردا صبح راه میفتیم باید وسایل جمع بشه .باز صداشو برد بالا .بعد شوهرم اومد دید گرفته ام .قضیه رو ک بهش گفتم با خواهرش حرف نزد .خواهرش ی رفتاری میکرد ک من نفهمم داداشش باهاش نمیحرفه .الان دو هفته از اون قضیه میگذره خواهر شوهرم رو ندیدم شهرامون فرق داره ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شوهرم گفتم پشتم باش گف نگران نباش 

دیشب گوشیش دستم بود دیدم ۱۵ دقیقه با خواهرش حف زده میگم خواهرت بهت زنگ زده بود ؟میگه نه گفتم پس ۱۵ دقیقه کی حف زده!بعد میگه من باهاش سرد حف زدم قسمم خورد ک در مورد تو اصلا نحرفیدیم!میگم پس چی حرف زدین میگه خانوادگی بود!!!بخدا رو ی بحث چرت یه هفته با من قهر میمونه الان چطور میتونه با خواهرش حف بزنه

به شوهرم گفتم پشتم باش گف نگران نباش  دیشب گوشیش دستم بود دیدم ۱۵ دقیقه با خواهرش حف زده میگم ...

هیچ وقت خانوادشونو نمیزارن کنار خیالت راحت

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
بخدا من قهر باشم زنگ بزنم رد میده حرفم بزنه در حد ۱۰ ثانیه!

دقیقا همینن 

پس نباید ازش انتظارداشته باشی  و باید خودت حقتو بگیری همون لحظه میگفتی حرف دهنتپ بفهم الاغ خودتی اینجوری با داداششم قهرمیکرد

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
دقیقا همینن  پس نبایدذازش انتظارداشتهذباشیذپشتت باشه باید خودت حقتو بگیری همون لحظه میگفتی حرف ...

به شوهرم گفتم انتظار داشتم پشتم باشی .گفتم از این به بعد اجازه نمیدم کسی بهم توهین کنه .

الان کاری به خواهر شوهرم ندارم مشکلم به شوهرمه ک با این کارش اجازه میده بهم توهین کنن

همین که باهاش حرف نمیزنه خیلی خوبه

پشت سر خواهرش بد نگو بگو دلم شکست از کارش من اونو مثل خواهرم میدونم 

با زبون خوش بگو