2777
2789
عنوان

بوی بد واژن بعد سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 9629 بازدید | 24 پست

اگه سوزش داری احتمالا عفونت ادراری داری .بعد زایمان اگه یه سونو بری خوبه گاهی اوقات جفت کامل جدا نمیشه یه تکه میمونه با اینکه تو اتاق عمل حتی جفت هم باید معاینه و بررسی میشه .چون تازه زایمان کردی حتما یه معاینه برو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از دوستای من زایمان طبیعی انجام داد بعداز دوهفته خونه بوی عفونت شدید گرفته بود و درد زیاد داشت ر ...

وای چه بد  ترسیدم ولی من موقع بستن بخیه باندارو شمردن که کم نشده باشه 

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
اگه سوزش داری احتمالا عفونت ادراری داری .بعد زایمان اگه یه سونو بری خوبه گاهی اوقات جفت کامل جدا نمی ...

اره سوزش دارم  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
 اخه جا بخیم درد میکنه یکم

عزیزم شما رفتین دکتر چی‌گفت بهتون؟ من دو‌ماه از سزارینم میگذره خونریزیم‌ یه بار قطع شد دوباره هی لکه بینی و‌خونریزی با بوی بد داشتم دوباره بهم انتی بیوتیک داد. دو روزه انتی بیوتیکم تموم شده باز بوی بد میده نمیدونم چه مشکلیه😔

شما مشکلتون حل شده؟؟ چی بوده دلیلش؟

عزیزم شما رفتین دکتر چی‌گفت بهتون؟ من دو‌ماه از سزارینم میگذره خونریزیم‌ یه بار قطع شد دوباره هی لکه ...

بمن قرص واژینال داد سه چهار تا استفاده کردم خوب خوب شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شما رفتین دکتر چی‌گفت بهتون؟ من دو‌ماه از سزارینم میگذره خونریزیم‌ یه بار قطع شد دوباره هی لکه ...

انتی بیوتیک اسمش چی بود؟هرچنذساعت میخوردی؟

منم۵۰روزه سز شدم بوی بد واژن دارم و ترشح

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
بمن قرص واژینال داد سه چهار تا استفاده کردم خوب خوب شدم

اسمش؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم