2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات ۱۴ صلوات هدیه کردم به حضرت رقیه س ❤🌷

التماس دعا

هر وقت حس کردی لازم داری کسی دعات کنه بهم بگو واست آیت الکرسی بخونم 💞 هر وقت بیمار داشتی بگو تا برات ۳ حمد شفا بخونم 💞 برای شادی روح امواتتونم بگید فاتحه بخونم 💞 در ازاش برا آرامش دلم یه صلوات بفرست 💞 اللهم صل علی محمد و آل محمد
برای منم یکم دعا میکنی تو این شبای عزیز...؟🖤

۱۴ صلوات و ۵ توحید خوندم الهی بحق صاحب این شب ها بحق ۳ ساله امام حسین حضرت رقیه س دلت شادشه. التماس دعا

هر وقت حس کردی لازم داری کسی دعات کنه بهم بگو واست آیت الکرسی بخونم 💞 هر وقت بیمار داشتی بگو تا برات ۳ حمد شفا بخونم 💞 برای شادی روح امواتتونم بگید فاتحه بخونم 💞 در ازاش برا آرامش دلم یه صلوات بفرست 💞 اللهم صل علی محمد و آل محمد
دل گیرم از همه عالمو ادم باورت میشه هیچ دلخوشیی ندارم اگر بگی واسه زندگیت تلاش نکردی تلاش کردم ولی ه ...

میفهمم چی میگی 

منم دیروز باهم تموم کردیم...

داغونم داغون محرم هم از یه طرف دلتنگی امام حسین🖤

امان ازدل زینب  

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

قران بخون،استغفاروزیارت عاشورا

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
قربون دلت برم که اینقدر مهربونی🖤

عزیزمی ❤🥺 خدانکنه دلبرم

برو یه جای خلوت بشین ، ترجیحا رو به آسمون

چند دقیقه ای سکوت کن و بعد بگو خدایا دلم گرفته...

اگه صدایی نشنیدی بازم تکرار کن،

بگو خدایا دلم گرفته

یهو حس می کنی یکی صدا تو میشنوه

غرق در شوق میشی 

اشکت سرازیر میشه و اینبار با اشک میگی خدایا دلم گرفته

صورتت خیس میشه و حس میکنی خدا کنارت نشسته و داره آرومت می کنه

تمام وجودت میشه امید

میشه انگیزه و  حال خوب 

میشه شادی 

دل غبار میگیره ، مثل پوست مون که هر روز کلی آلودگی روش میشینه و شستشوش میدیم 

قلب مون هم نیاز به شستشو داره. 

نیاز به اتصال به یه منبع بی نهایت داره برای زلال شدن و پاک شدن از دغدغه ها و نگرانی ها

روح مون از خداست و باید گاهی به خدا متصل بشیم و سیرابش کنیم. 

انسان گاهی حس می کنه همه چی داره و هیچی نداره 

حتی نگاه می کنه می بینه جسمش هم داره پیر میشه 

اما می دونه روحش جاودانه است و میل به جاودانگی داره و این میل باعث شده انسان به جاودانه ای به نام خدا توجه نشون بده. 

این توجه با سنسور هایی تو بدن ما قرار گرفته و اون سنسور ها همین گرفتگی دل ماست.