2777
2789
عنوان

چرا من اینقدر جو گیرم😭😭

382 بازدید | 25 پست

تاپیک قبلیم رو نگاه کنیم زده بودم دایی‌ام باهم سرسنگین شده ی نفر اومد گفت خب ما الان چیکار کنیم بودند نفر خنده فرستادن منم بدم میاد از این ادما یکی گفت ولش این پسره تو تاپیک های بقیه هم رفته ضدحال زده گوش نکردم انقدر فحشش دادم  به همونی که گفت الان ما چیکار کنیم هیچی نگفت گفت سلام چته دوباره فحش بهش دادم حالا عذاب وجدان گرفتم گناه کردم چون مطمن نبودم که پسره یکی گفت منم باور کردمحالا پسرم باشه خیلی تند رفتم دلم سوخت 😔 لطفا نگید حقته اینا بی‌ادب حوصله ندارم

راستش من نفهمیدم

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من نفهمیدم

ی تاپیکی زدم گفتم دایی‌ام باهم سرسنگین شدن اینا بعد ی نفر اومد گفت خب ما الان چیکار کنیم کلی فحشش دادم اونم گفت چته دوباره فحشش آدم حالا دلم براش سوخت

ی تاپیکی زدم گفتم دایی‌ام باهم سرسنگین شدن اینا بعد ی نفر اومد گفت خب ما الان چیکار کنیم کلی فحشش دا ...

آها خوب پس ازش حلالیت بگیر اسم کاربریشو میدونی؟

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
چقد خندیدم به فحشات  خلاقیتت تو فحش دادن رو دوست دارم  طرف هم چقدر ریلکس هیچی نگفته

آخه ضدحال میزنه ی زنه نوشته بود بچم تکون نمیخوره گفت خدا رحمتش کنه یکی دیگه نوشته بود هرچی تیپ میزنم بهم نماد گفت قیافه نداری منم که گفتم گفت چیکار کنم

اره ولی نمیخوام حلالیت بگیرم چون ی جوری بدم میاد ولی من خیلی تند رفتم خیلی

خب باید حلالیت بگیری فک کنم حس می‌کنی غرورت به میشه

منم غرور دارم ولی اگه بخوای ببخشتت و عذاب وجدانت تمومو شه باید بگیری حالا هر طور که صلاح میدونی

خب باید حلالیت بگیری فک کنم حس می‌کنی غرورت به میشه منم غرور دارم ولی اگه بخوای ببخشتت و عذاب وجدان ...

آخه خیلی ضد حال اینا میزنه اگه برم حلالیت بگیرم ی چرت و پرت دیگه میگه 

خب باید حلالیت بگیری فک کنم حس می‌کنی غرورت به میشه منم غرور دارم ولی اگه بخوای ببخشتت و عذاب وجدان ...

داشتم پیام میدادم الان زده نمیشه فقط میتوانید به دوستان پیام بدهید چیکار کنم

آخه خیلی ضد حال اینا میزنه اگه برم حلالیت بگیرم ی چرت و پرت دیگه میگه

حالا من کاری ندارم بخوام دخالت کنم تو وظیفه خودتو انجام بده اگه هم حالا به قول شما چرت و پرت گف ادامه نده ولش کن

حالا من کاری ندارم بخوام دخالت کنم تو وظیفه خودتو انجام بده اگه هم حالا به قول شما چرت و پرت گف ادام ...

الان رفتم پیام بدم زده بود نمیشه فقط میتوانید به دوستان خود پیام بدهید چیکار کنم😣

داشتم پیام میدادم الان زده نمیشه فقط میتوانید به دوستان پیام بدهید چیکار کنم

درخواست دوستی باید بدی فکر کنم