2777
2789
عنوان

چرا من اینقدر جو گیرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 25 پست
الان رفتم پیام بدم زده بود نمیشه فقط میتوانید به دوستان خود پیام بدهید چیکار کنم😣

گفتم بالا ❤️

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه ولش کن😣😣😣

چرا نمیشه

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
در خواست دوستی یعنی چی؟

ببین وقتی که بزنی رو پروف کسی یه صفحه میاد که میتونی تاپیک هاشو ببینی بعد اون بالا دوتا گزینه های ارسال پیام و درخواست دوستی رو درخواست دوستی میزنی بعد که قبول کرد میتونی پیم بدی

ولی چون ممکنه قبول نکنه تو یه تاپیک تگش کن بعد بگو. حالا هرجور که میدونی

ببین وقتی که بزنی رو پروف کسی یه صفحه میاد که میتونی تاپیک هاشو ببینی بعد اون بالا دوتا گزینه های ار ...

واای دستم خورد رو درخواست دوستی ععععههع الان اگه مزاحمت ایجاد کنه چی چیکار کنم

ببین وقتی که بزنی رو پروف کسی یه صفحه میاد که میتونی تاپیک هاشو ببینی بعد اون بالا دوتا گزینه های ار ...

چجوری میشه یکی از نی نی سایت خارج بشه کلا میدونی؟

واای دستم خورد رو درخواست دوستی ععععههع الان اگه مزاحمت ایجاد کنه چی چیکار کنم

مرد هستن؟. منظورت و نگرفتم

چجوری میشه یکی از نی نی سایت خارج بشه کلا میدونی؟

باید بزنی رو اون علامت که پیش اعلان هاس بعد تا گزینه میاد یکی نی نی سایت من یکی خروج اون خروج و بزنی خارج میشی