2777
2789
نه بابل بد به دلت راه نده. برو همونجا رو با سرکه بشور. ۴ قول هم بخون دیگه بهش فکر نکن

چن هفته پيش شك كردم جا كفشيمو يكي جاب جا كرده فك كردم دزده حالا انگار از جا كفشي در اومده انگاره يع لوله است آتيشش زدن و روش خون ريحتن

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی نفر گیلاس میلاس زیاد خورده تنگش گرفتس نتونسس جلوخودیشا بگیره 

دیگه اجابت مزاج کردس ورفتس

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
نه ندارن مدير اجازه حيوون خانگي نداده هيشكي نداره

احتمال جادو پس هست

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
چن هفته پيش شك كردم جا كفشيمو يكي جاب جا كرده فك كردم دزده حالا انگار از جا كفشي در اومده انگاره يع ...

یعنی طرف یبوست داشته؟

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
یعنی طرف یبوست داشته؟

عزيزم انگاري يه لوله سفيده مثل مدفوع كردن و آتيش زدن روش خون ريخته شدع قشنگ مسخصه دورشو با نخ پيچيدن

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

عزيزم انگاري يه لوله سفيده مثل مدفوع كردن و آتيش زدن روش خون ريخته شدع قشنگ مسخصه دورشو با نخ پيچيدن

پس به اینکه کسی خواسته برات کاری کنه شک نکن ،

دست نزن با خاکروبه برش دار بندازش جایی ک آب پاک حرکت می‌کنه