2777
2789
عنوان

اگر کسی رو تو سایت شناختین خواهر خاله عمه فرق نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 33 پست
همین جا اعلام میکنم،کَصافتِ هر کی منو بشناسه به روش نیاره

😂😂😂

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....
از نگاه شیطنت بارت مشخصه خودت همچین کاری کردی😂😂

نه کسی یه مدت پیش بهم گفت کاربریت این ؟ گفتم اره ولی تعلیق کردم خودمو با خط،دیگه امدم گوشه ذهنم مونده کی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کسی یه مدت پیش بهم گفت کاربریت این ؟ گفتم اره ولی تعلیق کردم خودمو با خط،دیگه امدم گوشه ذهنم موند ...

الان دوباره پیدات میکنه😂

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....

کی منو میشناسه؟😂😂😂

اعتراف کن

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
همه منو میشناسن.  من زن عموم رو شناختم ولی ناشناس میخونم تاپیک هاشو ( اگر ناگهانی ببینم میخونم ...

دلی داره که میدونه هستی و میاد بد میگه 

حالا بد واقعی میگه؟

دلی داره که میدونه هستی و میاد بد میگه  حالا بد واقعی میگه؟

فکرنکنم بدونه من هستم وگرنه این حجم از بدگویی و حتی نفرین منطقی نیست و در شان یک انسان نیست. 

عموم رو خانواده اش حساسه. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

یکی از نزدیکانم بد ما رو پیش یک نفر میگفت

انقدر از ما بدگویی کرده بود که این بنده خدا شک کرده بود بعذ کلی قسم و ایه یکسری سوالات میپرسید منم از همه جا بیخبر جواب دادم اخر سر دلش طاقت نیاورد یکسری دیگه قسم ایه داد و حرفهای اون شخص رو در چت باهاش که پشت سرمون بوده رو نشون داد

بعدش انقدر هنگ کرده بودیم هردو تا چند روز حرفها رو مرور میکردم! 

اخه چرا اینا رو گفته اونم اشتباه و به دروغ!

فاز بعضیا رو متوجه نمیشم که میان دروغ میگن پشت سرکسی و دروغ ها برای افرادی میگن هیچ دخالتی نمیتونه داشته باشه

آخ آخ  باهاش صحبت نکردی ؟

نه چون شخص سوم کلی قول گرفته بود بهش هیچی نگیم به روویش نیاریم

مادرم غیر مستقیم با مثال یک نفر دیگه گفت، انقدر پر رو که خونسرد نشست اصلا به خودش نگرفت

اما یه مساله کوچک پیش اومد ماهم بهونه اش کردیم و موضوع بزرگش کردیم باهاش دیگه حرف نمیزنیم و کلا قطع رابطه کردیم باهاش.