2777
2789

تاحالا حس کردین دیگه کسیو به اندازه ی اون نمیتونید دوس داشته باشید یا هیچکس بعد اون به دلتون نمیشینه

باید چیکار کرد اگه از عشق واقعی زندگیمون جدا شیم و بعد اون دیگه هیچوقت عشق سراغمون نیاد چی؟

خیلی میترسم 

دلم آشوبه

تردید دارم 

هر زن یک سرزمین است...آداب و رسوم خودش را دارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق دلیل نمیشه بمونی تو یه رابطه به نظرم عشق یبار تو زندگی آدم اتفاق نمیفته . به هر حال دو راه داری بمونی و عواقبشو بپذیری که ممکنه خیلی بد باشه

دل بکنی و به خودت و طرف مقابل فرصت آشنایی  با آدم مناسب تری رو بدی

البته امیدوارم دفعه بعدی تو تصمیم گیری بیشتر دقت کنی

موفق باشی

پس دیگه بیخیالی طی کن 

اگه دیگه نتونم عاشق کسی شم چی؟بدون عشق نمیتونم زندگی کنم

قضیه اس خیلی مفصله الان مرددم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم 

عشق دلیل نمیشه بمونی تو یه رابطه به نظرم عشق یبار تو زندگی آدم اتفاق نمیفته . به هر حال دو راه داری ...

اگه یسال پیش بود به هرقیمتی میموندم

ولی الان نمیتونم چون که معلوم نیست تهش چی میشه

مرسی از نظرت

بله، تا یک سال و نیم این حس رو داشتم، فکر نمیکردم اون عشق رو با کسی دیگر و اون شباهت عجیب و زبانزد رو با فرد دیگری تجربه کنم. زیاد هم نگشتم که ببینم، ولی اشتباه میکردم! و بسیار راضیم از جدایی و عمیقا اعتقاد دارم ترس من بخاطر واکنش دفاعی روان من بوده علیه جدا شدن و نتیجه‌ی احساس ناامنی.

مطمئنم با تجربه ای که الان داری اتفاق بهتری رو برای خودت رقم خواهی زد

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
بله، تا یک سال و نیم این حس رو داشتم، فکر نمیکردم اون عشق رو با کسی دیگر و اون شباهت عجیب و زبانزد ر ...

هعی😪کاملا دیگه پذیرفته بودم که باید بدون اون زندگی کنم ولی این چن روزه اومد یه حرفایی زد که هوایی شدم به تصمیمم شک کردم گفتم نکنه دارم اشتباه میکنم

پشیمون نیستم چون کار درست رو انجام دادم. فقط حسرت میخورم و میگم کاش میشد یه جای دیگه توی یه فضای ...

کاش....

فقط حسرت مونده برام

هعی😪کاملا دیگه پذیرفته بودم که باید بدون اون زندگی کنم ولی این چن روزه اومد یه حرفایی زد که هوایی ش ...

اون هوایی شدن خیلی طبیعیه، منم ممکنه حتی الان که کسی تو زندگیمه هوایی بشم اگه بیاد. ولی مهم اینه که میدونیم اشتباهه و ناشی از وابستگی و احساس آسیب‌پذیری. لطفا قوی باش و تحت تاثیر قرار نگیر. تا جای ممکن نذار فکرت به اون سمت بره

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته