عزیزان یه اتفاقی افتاد یه لیوان دقیقاً نزدیک من (خیلی کم باهام فاصله داشت) شکست ، همون لحظه اصلاً حس نکردم شیشه بیاد سمتم اما بعدش حس کردم چشمم نخورده میسوزه و انگار یه چیزی توشه یعنی امکان داره چیزی بره تو چشمم و خودم همون لحظه نفهمم
یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂
پایین چشمم حس میکنم انگار یه چیزی توشه ولی تو آیینه هرچی نگاه میکنم چیزی نیست همون لحظه هم که این ...
معلوم نیست توی آینه
اما یه سر برو درمانگاه یا بیمارستان چون شاید خیلی ریز باشه
یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂
من همین جوریش هر روز دکتر بودم استرس اینم اضافه شد🤦🏻♀️💔 چشم پزشک هم نباشه متوجه میشه؟
چشم پزشک باشه بهتره