2777
2789

یک هفته اس توی دفتر مشاور املاک مشغول به کارم ۲۲ سالمه ولی مامانم میگه بیا بیرون ازش به خوبی نام برده نمیشه محیط شغلیش بیشتر مردونه است یکی بفهمه خوبیت نداره من و یه دختر همسن خودم اونجا مشغول به کار هستیم سه نفر آقا هم اونجا هستن تا حالا ک نه حرفی زدن به ما نه به چشم بد به ما نگاه کردن ولی خوب با همه نوع مشتری سر و کار داری این مشاور املاک یه شعبه هم تهران داره یکی هم اصفهان یکی هم یه شهر دیگه ک خودمون هستیم الان بنظرتون من چیکار کنم بمونم یا بیام بیرون پدرمم نمیدونه اگر بفهمه دردسر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرفا برای دهه پیش بود که زن باید اینکارو بکنه این کارو نکنه  این حرفارو خواهشن تمومش کنید& ...

کارم خوبه خیلی هم دوسش دارم ولی همش میگن مشاور املاکی ها شارلاتان هستن این دوره و هرکس بدونه اونجا کار می‌کنی پشت سرت حرف میزنن نمی‌دونم چیکار کنم

خوب کارت چیه اونجا 

آگهی می‌ذارم دیوار،میریم ملک میبینیم با مشتری ها،فایل از دیوار پیدا می‌کنم کارم راحته ولی مشکلم اینه به این شغل واسه خانم دیدگاه خوبی ندارن

سلام عزیزم هنوزم تو کار املاک هستی؟

تو این دو یه ماه درآمدت چطور بود کلا شغلش چطوریه 

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴