2777
2789
عنوان

فالورهای شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 85 پست
گفتم این پیج کاری نیست  پیج.......  گفتم باید کلا حذف بشه تمام

واقعااا اسمش فقط کاریه ، اگرم حذف نکرد خودت رمزشو‌ پیدا کن حذف کن

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کامنتو برا استاتر گذاشتم ن شما دوست عزیز  تاپیکم برا شما نیست اختیارشو داشته باشین

وقتی کامنتی سیو میشه همه خواننده اون کامنتن خانم محترم...منم نگفتم تاپیک منه گفتم اگه تو تاپیکتون نظر میدادم باید میگفتین دعوت نامه نفرستادم

ریپ نزنین بحثی نیس

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
اره پشیمونش میکنم خیلی فالور داره باید پیجش هک کنم 

هک کردن نمی‌خواد. به این برنامه های افزایش فالوور پیجشو بده ، یه روزه مسدود میشه 

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫
وقتی کامنتی سیو میشه همه خواننده اون کامنتن خانم محترم...منم نگفتم تاپیک منه گفتم اگه تو تاپیکتون نظ ...

اول شما ریپ زدی 😂 بعدشم منم مخاطبم استارتر بود ن شما مشکل داری میتونی نخونی و رد شی 😐ی حرفیو میزنین بعد که جواب میگیرن میگین ریپ نزنین قبل اینکه اینو بگین باید امضامو بخونی  یاعلی

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
اول شما ریپ زدی 😂 بعدشم منم مخاطبم استارتر بود ن شما مشکل داری میتونی نخونی و رد شی 😐ی حرفیو میزنی ...

ریپ زدم ک تذکر بدم تا یاد بگیرین😊روزحوش

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸