2777
2789
عنوان

فالورهای شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 85 پست
ده 

شما باید همه رو بگی آنفالو کنهه همه رو 

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مدام بشینید پیگیر باشین شوهرتون کی لایک کرده چرا لایک کرده بعدم دعوا کنید قهر کنید😐

کم پیش میاد ! بعدم کسی که ذاتش بد باشه چه اینستا باشه چه جای دیگه همین کارو می‌کنه 

😐😂حالا اینستا شوهرم دست منه همش با پیج لباسو وسایله یام شوهرم مکانیکو نمایشگاه ماشینه فالو کرده

متنفرم از این کامنتا 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
متنفرم از این کامنتا 

خب نخون😐ایا برات دعوت نامه فرستادم  یا اصرار کردم ایا گفتم تروخدا بخون

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
نه لطفا از این ب بعد ببین وقتی واسه مردا تعجب اور نیست واسه زنا هم نباشه  

اخه بعدا فهمیدم خانمه یه شغلی داره بخاطر اونه آدم سالم هیچوقت این کارو نمیکنه 

قلبت هرشکلی باشد دنیا آنگونه به چشمت میاید❤️
خب نخون😐ایا برات دعوت نامه فرستادم  یا اصرار کردم ایا گفتم تروخدا بخون

تاپیک نزدین ک اختیارشو داشته باشین کامنت دادین و ممکنه همه بخونن

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
نزدیک ۱۵۰ داره همش مرده جز فامیلا بعدشم اون زنای لخت به من زنم درخواست میدن🤣🤣

چرا واقعا خدا لعنتشون کنه 

یه پست هایی از خودشون گذاشتم که هر مردی و دیونه میکنه 

چشمها حقیقت رو میگن 
تاپیک نزدین ک اختیارشو داشته باشین کامنت دادین و ممکنه همه بخونن

کامنتو برا استاتر گذاشتم ن شما دوست عزیز  تاپیکم برا شما نیست اختیارشو داشته باشین

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره