2777
2789
عنوان

چجوری شوهرمو ادب کنم ؟؟

2048 بازدید | 43 پست

بچها شوهرم خیلی خوبه تنها ایرادی که داره یهو عصبی میشه 

مثلا دیروز یه حرفی زدم یهو عصبی شد سطل اشغالو شوت کرد خورد شد بشقابو شکست ...یعنی خونرو داغون کرد 

بعدش خودش پشیمون میشه 😐

حالا میخام ادبش کنم واقعا.. بترسونمش ازدیروز اعصابم خورده بدم اومده ازش 😶

شما بگید چجوری ادبش کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل شوهر من روانیه 

خوب نمیشن

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

یبار که اینکارو کرد باهاش قهر کن زودم آشتی نکن

بزا یه هفته تو کف بمونه

وقتی خیلی بهشفشار اومد اشتی کن ولی بازم خیلی خودمونی نشو

بگو چ فایده!اگ ارزش دارم همون لحظه بفهم داری چیکارمیکنی

منم شوهرم یه بار اوایل ازدواج دعوا کردیم به در یخچال با لگد زد وچندبار درش و باز وبسته کرد وکوبید یه هفته بعد رفت نو ش وخرید چون خراب شده بود سرمایشی نداشت ...ازاون به بعد به هیچی دست نمیزنه چون میدونه باید بخره بزاره سر جاش  

هر وقت پشیمون شد افتاد به موس موس کردن اشتی نکن بزا بسوزه یکم دلش بشکنه نرم میشه فک کنم 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌