2777
2789
عنوان

وای وای الانه که سکته کنممممم🤢🤕

414 بازدید | 35 پست

تاپیک آبلیمو میتونیدبخونید 

آقا من داشتم سفره پهن میکردم دختر داییم هی میگفت دستشویی دارم زنداییم عین خیالش نبود اصلااا😶😐

یهو بچه معذرت میخوام روی فرش دستشویی کرد و دور خونه می گشت منم جیغ کشیدم گفتم دو دقیقه این گوشیو بذار کنار بچه خونه رو به گند کشید اینجا خونه ی خودتون نیست بی خیال باشی 

اعصابمو دیگه خورد کرد اینا رو گفتم بچه دستشویی کرد سرش تو گوشی بود میخندید!!

بعد اومد با دستمال کاغذ تمیز کرد و دستشم نشست منم بدون هیچ تعارفی گفتم دستتو بشور خواهشا 

دستشو شست 

بعد مادربزرگم دو تا از فرشا رو جمع کرد 

واقعا آدم انقدر بیخیال؟؟هیچ کس روش نمی شد بهش چیزی بگه همه هم به خاطر بیخیالیش دلخور بودن ازش و بدشون میومد 

غذا هم نخوردم حالم به هم خورد 

اومدم توی اتاق 

نشستن زنداییم با چنگ لیمو یرمیداره همه با تعجب دارن نگاهش میکنن😑😐😐😐😐😐😐

خواهشا کسانی که میخوان بچه دار بشن اول بسنجن خودشونو ببینم میتونن یه بچه رو خوب نگه داری کنن یا نه 

من بچه داشته باشم با اینکه ۱۰ سال از زنداییم کوچیک ترم خیلی حواسم بهش هست و دنبالشم خراب کاری نکنه

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

آبلیمو اشتبا شد قبلیمو

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

واقعا هنگ کردم من 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر همینه قسم خوردم پا توی خونش نذارم چون معذرت میخوام به شدت چندش طور کار میکنه و بیخیاله

منم وسواس شدید دارم این چند سال تحمل کردم چیزی نگفتم بهش یهو پریدم اینا رو گفتم

اینو بگو لطفا وقتی میخواید بچه دار شید بسنجید ببینید میتونید گوشی رو بذارید کنار در مواقع خاص یا نه 🤮

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!
دیگه انقد بیخیالیم خوب نیست خدایی 🫠🫠🫠

ووااای اگر بدونی چقدر معذرت میخوام رفتم توی حیاط عوق زدم و حالم بد شده😑