2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی قشنگ بود اونیکی فیلم سامان جلیل هم دوست داشتم.ارمغان تاریکی کلا فیلمهایی که توش عشقی و عاطفی باشه خوشم نمیومد.چون اکثرااا که تو تی وی میداد ابکی بود.ولی اینا خوب بودن
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
سلام عزیزم من از تاپیک امید زندگی 2 باهات اشنا شدم منم مشکلم مثل شماست و دنبال جنین سید هستم خواستم ببینم شما چه کردی ممنون می شم اینجا یا تو همون تاپیک جوابم رو بدی در خواست دوستی هم بهت دادم
انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون
البته بچه شون و جایی که اطمینان دارن می ذارن بعدش شهید میشن

شهید میشن؟ مگه منافقین هم شهید میشن؟ به نظرم این کارگردانش میخواد چهره ی منافقین رو تطهیر کنه و خوب نشون بده این داعشیایه اون زمان رو

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...