2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بگید حق با کیه

77 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها ، شوهرم همش میگه وقتایی که من هستم فقط کولر رو روشن کن، هروقت میاد خونه می پرسه کولر از کی روشنه، بمن ساعت بگو، میگم کارت زشته خوب ما گرممون، بود روشن کردیم با اینکه من خودم خیلی تو مصرف رعایت میکنم، همش می پرسه بگو از چه ساعتی روشنه

شوهر شما نمونه بارز یک عدد پدر ایرانیه..

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂 وای یادش بخیر بابام دقیقن همن اخلاقو داشت و داره

قربونش برم یاد دوران مجردیم افتادم بابام به کلر و پمپ و اینکه تلوزیون همیشه اولویت با اونه اول اخبار ببینه بعد فیلم😂

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

پدرای، ایرانی کلا میگن خاموش کن، اما این میگه فقط وقتی من هستم روشن باید باشه، مگه ما آدم نیستیم آخه ...

فقط تو این موضوع خساست دارن یا بقیه موضوعا؟

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
امروزم از در وارد نشده بحث رو شروع کرد منم گفتم بخدا یکساعت روشن کردیم می‌خواستیم صبحونه بخوریم صبحو ...

عزیزم باهاش صحبت کن اگه بحث پول برق اینجور چیزا هستش

بگو یارانمون بردار به توام زور نیوفته ..یجورربین خودتون حل کنید بلخره زندگی مشترکه کوتاه بیایید 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته