2777
2789
عنوان

کسب درآمد از روبیکا

352 بازدید | 10 پست

چندروز پیش یه کاربر گفت یه کانال بزن توش ۵گیگ فیلم آپلود کن روزی ۲۰تومن درآمد داره 

منم امروز انجام دادم ولی اصلا ترافیک کانالو حساب نکرده فقط زده فعالیت اعضا ۵۴۳ریال 

کسی اگه بلده میگه چرا همچین شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید کاربرا فیلمو دانلود کنن که بهت ترافیک بده،خودتم میتونی با نت نامحدود دانلود کنی بهت داشبورد میده،

دوما ترافیک همیشه با ۵و۶ روز تاخیر جدیدا بروز میشه

الهی! یک نفسِ عمیق از سرِ آسودگی لطفا.
باید کاربرا فیلمو دانلود کنن که بهت ترافیک بده،خودتم میتونی با نت نامحدود دانلود کنی بهت داشبورد مید ...

عزیزم من ۱۷۰ تومن درامد کسب کردم احراز هویت برام اومد مشخصاتو زدم شماره کارتو زدم میگه خطاااا بعدا تلاش کنید چرا؟؟؟

ای حال نامعلوم...آروم باش آروم...!!!🖤
عزیزم من ۱۷۰ تومن درامد کسب کردم احراز هویت برام اومد مشخصاتو زدم شماره کارتو زدم میگه خطاااا بعدا ت ...

شماره کارت باید به اسم صاحب سیم کارت باشه

الهی! یک نفسِ عمیق از سرِ آسودگی لطفا.