2777
2789
عنوان

چطوری باید پروفایل بزارم؟

38 بازدید | 6 پست

اقا بیاین بگید چطوری پروفایل بزارممم

مثل کبریت کشیدن در باد                                                             زندگی دشوار است...                                                           

اگه میدونستم برای خودم میذاشتمد😑

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉

سایت خرابه

شد شد،نشد میرم خودمو از رو مبل پرت میکنم پایین...:/‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..!   منو با عینک دودی دفن کنید نور به قبرم میباره اذیت میشم... انقد حرفه ای دروغ میگید ک حتی خود شیطانم گردن نمیگیره...آنابل ترسناک نبود فقط اسنپ چت نداشت... "ای غم تو بروگوشه کناریبنشین"    سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند!... بقول سورنا : دیگه خاطرم نیس زندگی کجاس!!... ، نیم کیلو شیرینی بخرید با خودتون اشتی کنید معلوم نیس تو امضا ها تون باکی میجنگید بخدا کسی کاری باهاتون نداره 😂😂💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میزنی رو  اون قسمت که نوشته نی نی سایت من و بعد بزن رپ تون بخش که شکل مداد البته  ازتویی ...

پروفایل گذاشتم میگه تایید نشده الان یکی از کاربرا تو تاپیک قبلیم گفت واسه همه همینجوره بعد نی نی یارا خودشون تایید می کنن

مثل کبریت کشیدن در باد                                                             زندگی دشوار است...                                                           
اگه میدونستم برای خودم میذاشتمد😑

🔴🟠🔴🟠🔴🟠🔴🟠🔴🟠🔴🟠🔴🟠🔴🟠🔴🟠🔴🟠🔴🟠

آموزش گذاشتن عکس پروفایل:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10663044/چطور-عکس-پروفایل-بگذاریم-نی-نی-سایت?postId=282045584

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

پروفایل گذاشتم میگه تایید نشده الان یکی از کاربرا تو تاپیک قبلیم گفت واسه همه همینجوره بعد نی نی یار ...

چند ساعت بگذره درست میشه حتی اگر بزنه تایید نشد

آرامش اَفسانه‌است ما زادهٔ دردیم🕊'️