2777
2789

بچم ۹ هفتشه ولی دیروز رفتم سونو اورژانسی جنین مشخص نشده با اینکه هفته ششم قلب و ضربانم داشت گفتن باید بری واژینال بدی ...شبو روزم شده گریه نکنه افتاده و نفهمیدم ...کسی تجربه داره کمکم کنه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا چرا رفتی سونو اورژانسی ؟؟ مگه دکتر چی دید که برات سونو اورژانسی نوشت... خونریزی داشتی؟؟؟

اره ولی خونریزی نبود درحد چنتا لکه خون قهوه ای همراه با ترشحاتم بعد از رابطه این اتفاق افتاد دکترم بهم گفته بود اشکالی نداره رابطه داشته باشی و من نمیدونستم خطرناکه 

سونوی قبلیت رو داری؟؟؟ جنین چند میل بود ؟؟؟ همون رو نشون سونوگرافی میدادی .‌‌..

نشونش دادم اول ک حتی ساکشم ندید بعد ک سونو رو رفتم آوردم دید همه چی سالمه دوباره گف دراز بکش تازه ساکشو دید نمیدونم مشگل از سونوگرافی بود یا چی چون اولش ک اصلا گف حامله نیسی بعد ک تشکیل قلبشو دید گف اره ساک داری ولی جنین مشخص نیس .انقدر فشار داد شکممو گریم گرف

با مثانه پر برو یه جوری که در حال انفجار باشی

برو یه جای خوب که دقت دستگاهشون بالا باشه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
نشونش دادم اول ک حتی ساکشم ندید بعد ک سونو رو رفتم آوردم دید همه چی سالمه دوباره گف دراز بکش تازه سا ...

سونو واژینال بده خیالت راحت بشه ...

والا من تا هفته ده سه بار سونو واژینال انجام دادم هیچ خطری هم نداره.‌‌