2777
2789

شروع یه رابطه خودش ریسکه 

با هیچ چیز نمیتونی امتحان کنی 

فقط با شناخت درست و خیلی سریع و جو گیرانه وارد رابطه نشدن 

میشه فهمید

ادم باید کم کم پیش بره تا ببینه طرف چند مرده حلاجه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

فقط احساساتت رو کنترل کن و وابسته و ... نشو 

یه مرور زمان تو بحث و دعوا خودش رو نشون میده ! 

کم تر به دیدنش برو و هر وقت رفتی تو کافه نسبتا شلوغ باشه 

پسرا دوست دارن به دست بیارن و واسه خواستشون تلاش میکنند

از ابتدای رابطه برای عزیزم شنیدن تلاش می‌کنن واسه دوستت دارم شنیدن و .... 

با طولانی کردن هر خواسته به هدف اصلیش میتونی پی ببری!! 

مثلاً پسری که دنبال خوش گذرونی و سواستفاده و... باشه

نمیتونه مثلا بعد از گذشت چهار ماه هنوز دست دختر رو نگرفته باشه و .. میذاره می‌ره!!! 

با کنترل کردن احساست مدت زمان این محدودیت ها رو ببرید بالا تا هدفش و میزان علاقه ای رو بتونید متوجه بشید 

کسی که شما رو دوست داشته باشه و شما رو بخاطر خودتون بخواد نمی‌ذاره بره!

تا آخرین لحظه تلاش می‌کنه به دست بیاره !

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط احساساتت رو کنترل کن و وابسته و ... نشو  یه مرور زمان تو بحث و دعوا خودش رو نشون میده !&nb ...

یجورایی شاید دوست داشتنش ثابت شده بهم ولی خب همش میگه باید بیای پیشم و اینا خب منم شرایطشو ندارم اونم زود قهر میکنه:/

یجورایی شاید دوست داشتنش ثابت شده بهم ولی خب همش میگه باید بیای پیشم و اینا خب منم شرایطشو ندارم اون ...

چند وقته با هم در ارتباط هستید ؟

چند وقته شروع شده این رابطه ؟

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
۱۵روزیه

من ۲۵ سالمه 

می‌دونم سنت خیلی کمه ! 

تو ام جای آبجی من! 

نمیدونم اون پسر تو این ۱۵ روز چیکار کرده که فکر می‌کنی دوستت داره! 

ولی این که اصرار می‌کنه بیا ببینمت اولا خداروشکر کن که شرایطش رو نداری 

دوما این که قهر می‌کنه 

داره با احساسات بازی می‌کنه ک هر جور شده بری ببینیش 

حالا این که چرا میخواد ببینه دقیقاً بهت گفتم 

بخاطر هیجاناتی که داره و خوش گذرونی و .. 

میخواد ببینه

بعد بگه من که دوستت دارم دستت رو بده 

بزار بغلت کنم 

بزار ببوسمت 

بزار و...... 

در نتیجه به هدفش میرسه و ضربه رو میزنه  چون دنبال یه چیز دیگه ای بود ازت سیر میشه و می‌ذاره می‌ره 

به همین سادگی !!! 

این شخص اگر دوستت داشته باشه 

شرایطت رو درک می‌کنه و میگه فدا سرت هر وقت راحت بودی ببینمت 

نه این که قهر کنه

نیاز به امتحان کردن نیست 

این خودش امتحان رو پس داد و رد شده!

منی که پسرم دارم بهت میگم !

ینی این رابطه اشتباس؟ منی ک وابستشم چیکار کنم🙁💔

صد در صد اشتباهه 

تویی که فکر می‌کنی وابسته ای اگر ادامه بدی ضربه به شدت بدی میخوری ! که ترمیم قلبت مدت زمان طولانی طول می‌کشه تا خوب بشه ! 

می‌دونم عقل و منطقی که داری 

کاملا به حرفام رسیده 

کسی تو ۱۵  روز وابسته نمیشه 

تو فقط عادت کردی به شنیدن حرفهای خوشگل و قربون صدقه رفتن و ...

خیلی سخته فراموش کردنش:) بعد دلیلی ندارم برا کات  بهش چی بگم اخه

اگر یکم عاشق خودت باشی 

و اگر کاملا با عقلت به حرفام گوش کرده باشی و متوجه شده باشی چی‌میگم 

اصلا نیازی نیست بهش چیزی بگی 

چیزی بهش بگی میخواد بگه نه  من دوستت دارم 

بخدا دوستت دارم 

تو داری میری 

من وابسته است سدم 

قلبم رو شکستی و از این چرت و پرت هایی که از این جور آدما یه شدت دیدم !!!

بدون این که چیزی بگی از همه جا بلاک کن و تمومش کن! 

و سعی کن یاد بگیری شروع رابطه یه چه شکل هست و چه چیزایی باعث میشه طرف مقابل رو بشناسی و  چجوری اعتماد کنی و ......

اگر یکم عاشق خودت باشی  و اگر کاملا با عقلت به حرفام گوش کرده باشی و متوجه شده باشی چی‌میگم&nb ...

اخع من بار اولمه رل حضوری زدم هیچی هم نمیدونم

ولی اخع از کجا بفهمم طرف حرفاش دروغ نباشع و دوست داشتنش حقیقی باشع!

اخع من بار اولمه رل حضوری زدم هیچی هم نمیدونم ولی اخع از کجا بفهمم طرف حرفاش دروغ نباشع و دوست داشت ...

تو متن اول توضیح دادم متوجه نشدی ؟ 

اشکال نداره یه سری توضیحات کلی بهت میدم 

درخاستی ک ارسال کردید رو نمیشه قبول کرد هرمار میکنم لغو کنید تا من بفرستم

لغو شد