2777
2789

امیدوارم بحق شش ماهه ی امام حسین سال بعد با نی نی برید مراسم. 

السلام علیک یا ابا عبدالله.

اینجا ساعت ۱۰ شروع میشه.

حاجت همگی روا باشه ان شاءالله. 🤲🏻

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

فقط برا اونای که نی نی میخوان دعا میکنی🥲برا دلشکسته ها چی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
فقط برا اونای که نی نی میخوان دعا میکنی🥲برا دلشکسته ها چی

برای دلشکسته هام دعا میکنم. امیدوارم خدا دستتو بگیره و دلتو شاد کنه

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دلشکسته هام دعا میکنم. تمیدوارم خدا دستتو بگیره و دلتو شاد کنه

الهی حاجت روا بشی 

واقعا نمیدونم چی بهت بگم 

خیلی داغونم 

واسه دلم خیلی دعاکن 

دوروزه کارم شده گریه🥲

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
عزیزم انشالله حاجت روا باشی

ممنونم گلم ان شاالله خدا حاجت شما رو هم بده ان شالله همیشه شاد باشی ان شاالله چشمت اشکی نشه

ممنونم گلم ان شاالله خدا حاجت شما رو هم بده ان شالله همیشه شاد باشی ان شاالله چشمت اشکی نشه

عزیزم قربون دلت بشم

دارم میرم مراسم شیر خوارگان حتما برا دل شکستت دعا میکنم.خدا به دلت آرامش بده و حاجت روا باشی انشالله 

عزیزم قربون دلت بشم دارم میرم مراسم شیر خوارگان حتما برا دل شکستت دعا میکنم.خدا به دلت آرامش بده و ...

یه دنیا ممنونم 

منو نزاشت برم مراسم 

خواهری میکنی درحقم 

ان شاالله غم نبینی به حق شش ماه امام حسین