نمیخوام نا امیدت کنم ولی درصد اینکه خوب شن هیلی کمه .من شوهرم تو مجردی سه ماه شیشه کشید ترک کرد تا خودشم نگفته بود من چیزی نفهمیدم دیگم معتاد نشد ب شیشه همش عرق میخورد اونم ترک کرد دوباره سیگاری شد روزی ذوبسته سیگار میکشید اونم ترک کرد کلا نمیتونه کاری نکنه هر سری باید با ی چیز سرش گرم باشه تا اینکه ی مشکل مالی برامون پیش اومد ورشکست شد الان دوساله هروز تریاک میکشه و ترک کن هم نیست .داداشمم ی مشکلی براش پیش اومد ک رفت زندان تو سن ۲۰ سالگی .وقتی اومد بیرون ۲۶سالش بود و معتاد شد ب هرویین و شیشه .یبار بابام زنگ زد کمپ خصوصی اومدن تو خواب بردنش فوش ناموس ب ما میداد سه روز نشده از کم با شلوارک فرار کردو کشید .دوباره چند ماه بعد یکی از دوستاش هروز میومد نصیحتش میکرد خودشو قایم میکرد میپیچوند میرفت اون انقد پیگیرش بود تا ببینش هروز میومد خونمون یماه تا راضیش کرد رفت کمپ ۲۰ روز بعدش اومد کلی خوشحال ک ترک کرده تا از کمپ پاشو گذاشت خونه مامانمینا ساکو بستن دوهفته بردن شهرستان بیشتر وقفه بیفته دوستاشو نبینه ب محض رسیدن تهران کشید .دوباره یسال بعدش بابام زنگ زد کمپ اجباری سروش اومدن بردنش ۲ماهم اونجا بود اومد بیرون الان همین الان داره تو اتاق شیشه میکشه 😑😑😑😑
شیشه عوارض بدی رومغزمیگذاره که تااخرعمرادم باهاش میمونه حتی اگه ترک کنه..کلا ادموداغون میکنه سلولای مغزی روازبین میبره وتواقوام داریم بعدچن سال مصرف وتلاش برادراش ترکش میدن توجوونی ولی تاالان اون ادم سابق قبل شیشه نشده سیگارمیکشه ولی موادنه..اما حال وروزش همیشه خسته وکلافه وافسرده بی حال..صورتش داغون وپیرترازسنش میزنه وتاالان نتونسته زن بگیره کاراشوباکندی وخستگی انجام میده حوصله نداره حرکاتش کلا کنده و شبیه همینا که لرز اندام دارن تقریباکمحرف ومنزوی وخلاصه تو۴۰ سالگی به ۶۰ ساله تبدیل شده..کلا شیشه وامثال این موادادمونابودمیکنه..