2777
2789

سلام.چه مدرک هایی مناسبن واسه خانم ها که بعد بتونن وارد بازار کار بشن؟

فنی حرفه ای مدرک نقاشی میده؟

میشه بعد با ایم مدرک چیکار کرد؟

درآمدش چطوریه؟

بااجازه ی استارتر عزیز

چله سوره واقعه در روبیکا جهت افزایش رزق و روزی

https://rubika.ir/joing/EGJCFDJI0XEVQVVUQDFZMSYQPVMTCEQX

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درود فعلا از نظر بانک اصناف رشته های سخت کم متقاضی دارای بازار کار 

اینو تخصصی میگم مثلا ارایشگری انقدر اشباع شده ک توی هر خانواده ای یکی اضاف هست 

خیاطی حسابداری 

پرورش امور دامی رشته هایی ک خانما کمتر میرن خیلی بازار کار داره

من مربی نقاشی کودک شو گرفتم و قراره نقاشی مقدماتی و پیشرفته و مدادرنگی هم بگیرم و سیاه قلم

فنی حرفه ای کلیییییی رشته داره ک مدرک میده خیلی هم معتبره و کارامد

میتونی بعدش جایی مشغول بشی یا خودت آموزشگاهی چیزی بزنی

وامم میده فنی حرفه ای

من مربی نقاشی کودک شو گرفتم و قراره نقاشی مقدماتی و پیشرفته و مدادرنگی هم بگیرم و سیاه قلم فن ...

ببین مثلا من استعداد زیاااادی توی نقاشی دارم.عاشق سیاه قلمم.برم مربی بشم،در آمدش خوبه؟آخه میگن درصدی میدن .ساعتی مزد میدن.فایده نداره میگن.به نظرت چیکار کنم

آموزشگاه زدن چطوره شرایطش.تاپیک زدم کسی نیومد.خدا تو رو اینجا واسم رسوند واقعا ممنون

درود فعلا از نظر بانک اصناف رشته های سخت کم متقاضی دارای بازار کار  اینو تخصصی میگم مثلا ارایش ...

یعنی حسابداری و خیاطی منظورتون اینه اشباع شده؟

رشته های هنری مثل نقاشی چی ؟در آمد داره؟