2777
2789
عنوان

ماشالا به نی نی یار شب...

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 119 پست
از کشفیاتت بده بنوشیم زکریای رازی 😂

🤣🤣🤣🤣این خوب بود

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا هیچ وقت یه نی نی یار بهم نخندیده بود       

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خو چرا کشف کردی لعنتی 😂😂

محض تفنن🤣🤣🤣

مثل کبریت کشیدن در باد                                                             زندگی دشوار است...                                                           
مرسی گلم

نینی یار منو بخیه لازم کردی انقد مسدود کردی

ناموصا بکش بیر‌ون از من 😂

بلایی سرم اوردبن که ناشناس میام سایت 😂

نینی یار پنج مفتخر شد یه شب عکس منو دید محو زیباییم شد کشید بیرون از من فک کنم بتو هم باید عکس بدم 😂😂

بچه ها پس حالا اینطوره تاپیک اخرمو گزارش کنید بترکونه 🧐🏋‍♀️🤣🤣🤣

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان دوباره میاد تاپیک میزنه دختره سالم🤣

اره من چقدر از تاپیکش حرصم گرفت

دعوا داشت بالا میگرفت که حذف شد😂😂

مثل کبریت کشیدن در باد                                                             زندگی دشوار است...