2777
2789

که البته هیچ کدوم داخل اون خونه ها زندکی نمی کنیم.

گاهی تو جمع های فامیلی  بحث  میشه که خونه هاتون مثلا فلان جاست؟؟؟؟

سریع برلدرشوهرم  و مادرشوهرم میگن :

خونه ی حسن(برادرشوهرم) دو نبش است و سالن بزرگ تری داره خیلی قیمتش بالاتره

من دیگه برام عادی شده

اسم خونه هامون بیاد سریع به دو نبش بودن خونه ی برادرشوهرم اشاره میشه

حالا من خوبه بگم: 

خونه ی اونا  پاگرد  نداره

فضای باز  اصلا نداره

تعداد واحدهای مجتمع  اونا  ده  برابر واحدهای مجتمع ماست

آسانسور  بعدا به نقشه اضافه شده و مثل وصله ی ناجور است

و نمای بیرون را زشت کرده

خوبه بگم  اونا باید وسط طبقه ها از آسانسور پیاده بشن و بقیه ی پله ها را با  بار  خودشون برن؟؟

خوبه بگم به بهانه ی تراس بزرگ عملا اتاق خواب  دوم  را از بین بردن و  اتاق شده یک باریکه ی کوچیک؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا چی بگی.مگه اونا از خونه شما ایراد گرفتن؟!

شما نقش از خونه خودت محسناتش رو بگو و تعریف کن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
برا چی بگی.مگه اونا از خونه شما ایراد گرفتن؟!شما نقش از خونه خودت محسناتش رو بگو و تعریف کن

آخه جوری از خونه ی برادرشوهرم تعریف می کنن

فقط چون از دو جهت نور وارد خونه میشه

خوب خونه ی ما از همون یک جهت غرق  در نور است 

متراژها انداره ی هم است

اونا افتخار می دونن سالن بزرگ باشه و اتاق خواب ها کوچیک در حدی که نشه استفاده ی مفیدی کرد

و اونهمه فضای سبز  و دار و درخت مجتمع  ما را نمی بینن؟

فقط جهت نور؟

چی بگم؟؟نهایتا می تونن بگن بله حمید و حسن توی یک کوچه خونه دارننه اینکه مثل نوار ضبط شده سریع هم ...

میگم انگار بنگاه املاک اینجوری حرف میزنن 

بیخیال بذار مال اونا تو چشم باشه 

شماهم که نمیخواهید بفروشید که حالا بزنن تو سر مالتون