من هر وقت که بوجود خدا شک میکنم ، از نظم حرکت ماه و ستاره ها بخدا میرسم ،اگه ماه یک سانتیمتر مسیرش کج بشه ، فقط ۱۵ روز طول میکشه تا تمام کهکشان راه شیری همه بزنن به همدیگه ! الله اکبر و لله الحمد
لطف حق با ما مداراها کند چونکه از حد بگذری رسوا کند
🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇 لینک تاپیک های مفید🔗 ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب اینو بخودت بگو معلومه هنوز هم شک داری که اومدی اینجا بگی تا قرص تر شی ، آخ این عکسها زن جوشیه حالم رو بهم زد بالای پست نوشتن
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
نمیشه پس کهکشانم خودش میتونه به وجود اومده باشه دیگه! چراباید فکرکنیم خدا خودش بوده ازاول ام ...
کهکشان خودش ایه میداد اره منم میگفتم خودش ب وجود اومده خدا این همه ایه نازل کرده باکلی دلیل ..قطعا شما نمیخواید بفهمید وگرنه دلیلش اثبات شدس پیش همه جهان وهمه عالم...روزگارتون خوش...شب خوش