2777
2789
منظور از نقص این هست که فانی است  و نمیشه صفات خدا رو در اون پیاده کرد  نه این که نظم و ...

شما باور مذهبی دارید که البته هیچ اشکالی هم نداره اما با اعتقاد به یک مذهب خاص و با استناد به تعالیم اون آیین و مذهب که ممکنه برای دیگران قابل پذیرش نباشه نمیشه داستان خلقت رو کشف کرد.فقط میشه گفت نمیدونم.موفق باشی عزیزم!

شما باور مذهبی دارید که البته هیچ اشکالی هم نداره اما با اعتقاد به یک مذهب خاص و با استناد به تعالیم ...

همچنین 

شماهم موفق باشید 

در نهایت امید وارم هر دو به حقیقت و واقعیت زندگی برسیم 

اللهم عجل لولیک الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این برهان جواب نمیده شما میگی نظم هس پس باااید یه ناظمی باشه ولی خود اون ناظمه خودبخود به وجود ...

ولی اینکه فک‌ کنید همه این جهان و انسان و‌حیوان و این رابطه و بچه دار شدن و ادامه داشتنمون سلول ب سلول بدنمون ک اینقدر منظمه هیچ آفریننده ای نداره زندگی بی معنی میشه اینکه خود ب خود ب وجود اومدیم زندگی میکنیم و میمیریم ک چی بشه 

البته با اعتقادات کاری ندارم چون خودمم معتقد نیستم 

ولی خوب اگه آفریننده ای نداشت چرا باید ادامه دار میشدیم  اگه خود ب خوده مثل حشرات توی حبوبات و برنج بوجود میومدیم چرا باید نه ماه صبر کنیم تا ی موجود از خودمون ب وجود بیاد 

من نمیخام ثابت کنم ولی خوب بنظرم خیلی پیچیده تر از چیزیه ک ما فکر میکنیم 

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️
ولی اینکه فک‌ کنید همه این جهان و انسان و‌حیوان و این رابطه و بچه دار شدن و ادامه داشتنمون سلول ب سل ...

والا همه دوس دارن قبول کنن که یه خالق دانا مهربون پشت همه چی هس ولی خب واقعا معلوم نیس.شما میگی مثلا ما ۹ماه طول میکشه به وجود بیایم پس حتما چیزهای بهتری درانتظارمونه خب دوران بارداری مثلا فیل که ازما بیشتره یا مثلا چرا ما به عنوان یه گونه جانوری از اون گونه حشراتی که شما گفتیم ارجح تریم؟! میدونی؟ واقعا قابل اثبات نیس.